返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-1-25 10:26 PM 發表

我都想成日睇... 不過要同男仔朋友借先可以睇...

我同我D frn 一sort起上黎就響女仔宿舍度 "欣賞" 駕喇... 不過好少機會...
你地多数睇麽戏
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wlt1110 於 2008-1-25 10:39 PM 發表
喂,我们会不会离替?
撩女仔变做讲咸嘢
我地边有讲咸野 我地之不过系交流
原帖由 wlt1110 於 2008-1-25 10:48 PM 發表
那你要开另一个post关于“金鱼”的啦
不如你开先吧
原帖由 wlt1110 於 2008-1-25 11:00 PM 發表
搵我做白老鼠,等阵卑人ban acc
会卑人ban吗
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-25 11:24 PM 發表
金鱼?我还是比较喜欢鲸鱼。。:014:
我还是喜欢你多点:014:
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-25 11:39 PM 發表

但我不喜欢你。。
我喜欢你就行了
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-26 10:38 AM 發表
简称。。色鬼。。
呢d吾系叫色鬼 系多情
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-27 11:11 AM 發表
多情较难听的讲法就是。。花心,滥情。。
都话系多情咯
darling
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-28 01:31 AM 發表

你又撩我老婆
入得呢度梗系俾人撩啦 呢度系撩女仔区黎咔
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-17 02:27 AM 發表
eve她病了,你让她休息吧!她食物中毒好辛苦架!
雨雨
我老婆仔蚊蚊呢?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-17 02:49 AM 發表

汶汶从来都吾系你老婆,你吾好痴人说梦!
你老婆系白骨精!当然我同darkn3t见证你们的婚礼架![localimg=302,300]1[/localimg]
你有无见到我同她概结婚照
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-17 02:57 AM 發表

见吾到啵 ,我的汶汶吾系你相中人!
甘都见晤到
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-17 03:03 AM 發表

king哥,吾同你玩啦!有点累了。
晚安,
你仲未同我讲我老婆子呢:onion03:

Darkn3t

:onion05: 我黎撩你啦