返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 01:26 AM 發表

:024: 快d醒啦
我好清醒架 知道自己做梗麽
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:29 AM 發表

多谢你既欢迎~~~~
留底买路钱1亿
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 01:29 AM 發表

5洗理拒啊...拒成日都系甘去单恋人喀啦...
仲吓走晒D女添!依家无么女仔来吹水...都系拒喀错..
你埋诋毁我形象
甘多位再见啦
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 01:40 AM 發表

唔覺唔覺~~你副身家都多佐好多喎~~係時候償還你以前欠下既3千萬過路費啦
晤俾
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 01:40 AM 發表

未输过啊!! 你睇返个盘口...罗马系搵钱队排第7喀...

你赖屎5出赖地硬...哈哈...
我系话几年前既时候
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:38 AM 發表

我都未同你收 你要问我拿??
你钱多过我嘛,梗系你俾我啦
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 01:57 AM 發表

几年前都ok喀...年年D成绩都OK喀..拿左冠军添...你识5识喀...
它上1次拿冠军好似差晤多成10年咯
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:47 AM 發表

咁你都好快挤身千万行列啊!!!
响边度发财啊???
晤话你知
甘你又边度发财呀
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 11:19 PM 發表

因為食醉雞, 花雕酒好香, 飲佐三湯匙的效果
喵喵
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 11:32 PM 發表

10年前既事你重記得~~厲害厲害
罗马累我输到差D除裤  到死个日我都会记住它
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 11:34 PM 發表

又多一千萬~~~重唔過d來喎
1千万J 易啦!去SPORTS GAMES度拿啦
喵喵我黎踩场:onion05:
:onion05: 我顶
原帖由 wwinglin 於 2008-4-14 01:13 AM 發表

頂多d啦, 頂一帖, 好快又會沉底
成日顶等阵我俾人当灌水  扣我分呢