返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-3-24 01:33 AM 發表

我好專一架, 只會係度唔會走去第二度架
:014:
你到家下至出现:019: 我都差晤到够钟要去训啦
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wwinglin 於 2008-3-24 01:41 AM 發表

去佐睇電視之碼, 我見咁靜咪走佐去囉
你都无我心kei:onion03:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-24 01:51 AM 發表

咁你想點呀:019: 我都係剛剛先得閒來吹水之碼:onion03:
我想你既。。。。。。。。
1千万
原帖由 howgeemun 於 2008-4-1 10:36 PM 發表
:014:  貓貓... 我黎喇....
发电厂
原帖由 wwinglin 於 2008-4-1 11:13 PM 發表

你又走佐去邊樹呀
我返黎啦:onion05:
原帖由 wwinglin 於 2008-4-1 11:31 PM 發表

去佐邊樹追女仔:onion14:
我都无女朋友:onion03:
甘你俾晤俾我追呀
原帖由 wwinglin 於 2008-4-2 12:01 AM 發表

我跑得好快架, 你追第二個啦
我成日都俾人拒绝 你已经晤知系第几个啦
帮喵喵顶上去:onion05:
:onion05: 喵喵
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 11:38 PM 發表

甘你尽量5好卑自己甘激啦....仲有5好太忙啊....:014: .....等好返D先啦....

知道啦..其实我都予左喀啦....系有少少预料之内, 道理之外喀野发生....不过...我处理紧喀啦...可能要延迟开张咯... ...
罗马迷
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 12:28 AM 發表

你又路過呀
我特登黎揾你架
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 12:32 AM 發表

反骨仔....
跛脚马 我同你打声招呼j你使麽出刀仔啊
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 12:38 AM 發表

係咩~~等極都唔見人
好似系我等左你好耐:onion03:
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 12:37 AM 發表

依~~拆骨再炸應該幾好味:onion18:
猫肉都晤错啊
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 12:42 AM 發表

我依家淨係得夜晚先可以吹水, 你晚上來都應該會見到我既
我上黎你都晤睬我 :onion03: