返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 04:04 PM 發表

你就好啦...忙得甘开心....生意实系5错顶啦....恭喜啊...

我既铺啊...搵到左...不过其他野又有阻碍...我都知无甘易喀啦...碰钉先啦...哈哈..
武仔,乜你自己出黎做生意啊?
预祝你:“马到成功”!!:014:
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 04:41 PM 發表

甘down喀...休息下啦, 放松下啦...系啊...你既病点啦...稳定左没啊??:019:
我果日复诊,我问医生点解我最近D心情甘down?
拒话:“系甘上下架啦,因为你个指数太低,所以你个心情系会有影响!”:onion31:
高又话无得训,低又甘既样。:onion03:
唉。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:019:
原帖由 wwinglin 於 2008-4-7 11:12 PM 發表

靚媽是不是甲狀腺有事??
系啊!!
大花猫你好犀利啊!!!
原帖由 smsl 於 2008-4-8 01:47 AM 發表

www.tvbnow.com完全进步到啊。。。
新的ok了,可是有时会403error哦。。
我呢边就系---404cannot find server.....................
原帖由 wwinglin 於 2008-4-8 11:30 PM 發表

印象中好似你有講
我18歲時都患上此病, 個個醫生都當係甲抗咁驗血, 結果一切正常
但我就越來越辛苦, 一直去到20歲才遇到良醫, 佢一看我的結果,就知係甲低, 結果一驗真係甲低
果二年我幾乎二三日就會暈, 經常行行下 ...
我D指数一排高、一排低~~~~~:019:
呢个病都跟左我5年有多无少啦。。。。。。。。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-4-9 10:35 PM 發表

咁要keep住睇醫生食藥, 會快d好, 和多些休息:onion14:
个个月都有去睇架!!
前前后后都换左3个医生啦,而家呢个系第4个!
边个食伟哥啊??
原帖由 toyo88 於 2008-4-10 06:55 PM 發表

你老公~!!!
拒仲未需要食呢D野住!!
原帖由 toyo88 於 2008-4-10 10:47 PM 發表

因为对住你唔需要
你只死人------咸鱼仔!!!!
原帖由 toyo88 於 2008-4-11 12:15 AM 發表

吓~!!真架??!!!
。。。。。。。。。。。。。。。我唔同你讲啦。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-11 12:36 AM 發表

对唔住呀~讲中左漆
你——————啊————————
原帖由 wwinglin 於 2008-4-11 03:44 PM 發表
哈~~哈~~ddly, toyo, wwwo, walala, 輝哥, 比你地既對話笑死我
真係每日笑一笑, 醫生遠來我, 真係好開心
我成日上网都系想呢样野啫!!!:014:
原帖由 toyo88 於 2008-4-11 04:18 PM 發表

你开心就好喇~~~
你个死咸鱼仔,又唔见你甘样同我讲野!!
原帖由 toyo88 於 2008-4-11 04:39 PM 發表

呢d叫同人唔同命~~
你大细超!!!
原帖由 toyo88 於 2008-4-11 05:09 PM 發表

甘你想我点呀??
放低500万当赔賞啦!!