返回列表 回復 發帖
而家地点就有两个提议:

1)  bandar utama 的 center point 的 mcd

2)look out point ampang

欢迎俾好既提议!!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-7 07:02 PM 發表

靓姐又来mcd,不好吧!
我无话我要啊!!!!
我之不过系拾返前面D会员提议既地点写返出黎啫。。。。。。。
因为上面有既只系投票时间。。。。
我谂住拾左几个之后,就好似上次甘---》投地点!!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-7 11:47 PM 發表
我有两个建议:
1)既然加入聚会的人越来越多,倒不如我们自己搞一个party像bbq @ steamboat 。
但是却面对几个问题:
a)适合的地点/时间
b)人手安排
c)事前事后
d) 还没有想到。。。

2)搞球类运动比赛,列如:bowling等其他,因为不 ...
呢个提议好好玩!!
不过就无地点。。。。。。。。。。。
屐肥野间屋应该装得晒我地!!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-8 07:45 PM 發表

哗..看唔到.看唔到..
咩睇唔到啊!!!!
系得你间屋装得晒我地甘多人咋!!!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-8 10:13 PM 發表

哈..哈..你个间都可以啦...
你果间大好多!!!!!!!!!!
look out point ampang 晏啁有开咩??
原帖由 mun2 於 2008-10-9 02:48 PM 發表

听人讲果边的也不好吃喔。。。
QQ唔系话,果边有两三间咩??
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-9 03:02 PM 發表

yawor.. it seems open in evening 1...
甘即系点啊??
上面投票无夜晚既哦??
一只二只自己入黎讲低时间!!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-9 05:08 PM 發表

下午,没开哦!你想变人干啊!讲明look out point
一定是夜晚咯!
甘即系点啊???
讲下讲下,好似个个都有意思去 AMPANG 甘哦!
好啦,各位听住,边个想去 AMPANG 既,开始投票!!!
AMPANG  X3 票

仲有无人投票??
26号我都得闲!!!!!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-14 09:24 PM 發表
聚会地点:LOOK OUT POINT
时间:6.30pm - 7.30pm
日期:26/10/2008
一边聚会,一边帮DEVIL2007庆生日
有意识到达的人请投票!

如无意外,我会带卖宝贝女黎!!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-17 06:08 PM 發表

那你的意思是要我早到霸位咯
甘你得唔得啊??