返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:30 PM 發表

一定要上黎吉隆坡读咩??
芙蓉无咩??
我check过,芙蓉e+未有分行。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:47 PM 發表

喔。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
乜芙蓉甘。。。。。。。。。。。。。。。。。:019:
计划明年会系melaka or seremban开分行:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 04:59 PM 發表

计划???咪即系未落实?!!!
系啊!!正在计划中!!

原帖由 jacky760425 於 2007-9-14 11:44 AM 發表

对不起啊!靓姐,我和火家的人吹水吹的多,所以现在好好火罗:019: !嘻嘻!《赖给火家》哈哈哈哈哈哈。。。。。。:onion05:
如果真系甘好火,好欢迎你加入我地!!

好彩我e+放工左,可以闪得好快。。。。。。。。。。:onion05:

收过路费。。。
甘我走先啦!!。。。886。。。。。。。。。。。。。。:onion05:

甘得闲既??

原帖由 jacky760425 於 2007-9-15 01:01 PM 發表

人睇来:onion03: ,你就走。。。。:onion03: ~~~~~
放工時間到ar ma:onion14:

原帖由 jacky760425 於 2007-9-16 12:58 PM 發表

话走就走 ,流低我一个人孤伶伶:019: ,儍儍地:019: ,闷死人喇:onion03: !好玩自杀。。。。。。。[localimg=50,50]1[/localimg][localimg=50,50]1[/localimg]
:onion03: 我放工之后仲要赶住去载我家姐放工,我地既放工时间都一样,但系我去据个度既车程需要20分钟(最快)!!

所以每日一定准时纺工!!。。。无奈:019:

我家姐好靓gA.....但系我打算吾介绍比你识

原帖由 jacky760425 於 2007-9-17 11:17 AM 發表

点解,:019: 你不好喝醋了,识下姐不死人架!!!:onion10:
睇你地有无缘份咯!!

我出去食lunch先。。。:onion05:

好想训觉啊!!。。。。。。。。。:sleeps:

黎睇下,同大家打招呼!!:014:

原帖由 jacky760425 於 2007-9-19 02:13 PM 發表
喔!昨天见泰山:019: ,今天见到美人鱼。。。 。。。正啊! !!
:024: 乜泰山啊!!今日呢个look正??:014: