返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 02:24 AM 發表

哈哈哈!!就好像jackson兄那样啦!!
我没起家--我是"输身家
原帖由 canz85 於 2007-10-21 02:07 AM 發表

jack兄呀~~~下一场,我们要互相撕杀啦~~
哇你领先2-0啦!!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 02:26 AM 發表
valencia 2-0 la!!谁有买啊!!我就没买啦!!:019:
我买错了,BARCELONA!
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 02:26 AM 發表

:onion14: 我日日都派緊.. 你睇下邊位版主派得比我多..
挨!原来假"钱"都能让人"迷失自己
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 02:29 AM 發表

好開心.. 希望唔會白開心一場...
明天你又回"榜首"啦!
原帖由 kpeople 於 2007-10-21 02:28 AM 發表

想买,买不到
下次记得"守主"SPORTS GAMES"和"TVBNOW"啦
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 02:33 AM 發表

:onion14: 唔會.. 我check 過.. mr.fo 贏好多
其实很少见过他谈"波"但也好厉害!!

<有一定的实力>
VALLARREAL 3-1BARCELONA 无啦!!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 02:38 AM 發表
barca 1-3 啦!!输啦!我看他们是要踢欧冠而留力啦!:onion14:
那"呕臭杯"我不会支持BARCA了!
西甲今次又吹"进球风"。。
原帖由 kpeople 於 2007-10-21 02:51 AM 發表
哈哈,好采没买到barca
HI, kpeople, thanks for your support first!!

Luckly you never buy.....sory....sory....bad tips..
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 02:53 AM 發表

:onion14: 唔係有一定的實力.. 係好勁
何方神圣?? 下次可以跟他买"真的
原帖由 kpeople 於 2007-10-21 02:54 AM 發表

nvm just a game
ha...ha.... 我也烧到手!
原帖由 ed_teck 於 2007-10-21 03:02 AM 發表

:onion14: 佢賭法好特別.. 以細博大.. 你未必敢跟..
原来这里也有"赌神" 。大家学习的"好榜样"。
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 03:03 AM 發表

不要紧啦!还有下一场!!:onion31:
对了"有赌没为输"!!"终有出头天"