返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-10-31 12:49 PM 發表

蓝云,今晚记得放南瓜在门口哦!
wooo~~~~你有没有放。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 12:51 PM 發表

我估佢地貪玩, 但係唔知後果囉! 我俾佢擲個爆竹, 中左個 pat pat, 差D火燒後欄, 件衫穿左個 o !  
你走光。。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-31 12:53 PM 發表
公司里没有美女看啊!
这是真的。。
原帖由 DOBI 於 2008-10-31 12:53 PM 發表
我ヌ要
你没带大牛走。。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 12:56 PM 發表

你個腦唔乾淨! 不過說對了! 好釆我有著褸呀!
那没什么问题。。。
原帖由 蓝云 於 2008-10-31 12:58 PM 發表

哈哈。。放了南瓜。。。可是我没糖果分啊。。。
去买就有。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 12:59 PM 發表

冇得睇呀! 死野! 隻眼珠發哂光! 都話有件褸囉!
你走光。。。。想看
原帖由 蓝云 於 2008-10-31 01:05 PM 發表

哈哈。。。你买给我啊。。。
我post给你。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 01:06 PM 發表

blue cloud~~請你食吖473426
为何我又没有。。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 01:08 PM 發表

JJ, 好傳神呀! 就係咁囉!473440
买新衣也一样。。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 01:11 PM 發表

那粒for girl~~~this one for boy~~~just for u~~473441
谢谢你。。。
原帖由 蓝云 於 2008-10-31 01:13 PM 發表

都可以的。。。可是来不及了。。今晚就是咯。。。
现在送你。。
原帖由 蓝云 於 2008-10-31 01:18 PM 發表

哈哈。。他要赚钱请我吃东西啊。。。
为何我又没有。。。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-31 01:18 PM 發表

DOBI, 你好嘛! 呢度好熱鬧呀! 473470
hamster...今晚没出去玩。。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-31 01:22 PM 發表

bear bear橡皮糖ar u didn't try that b4???
你好厉害。。。