返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 04:05 PM 發表
miaomiao终于入到top 10 啦....

(我其实好低调咔,你地自己入去sport投注区睇啦...

(但系有时tvbnow都好难入,果server一直hang....所以我都明白吾容易睇既...好啦,既然系甘,我惟有copy出黎比大家 ...
很快跌出10大。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 chfong2 於 2008-11-27 01:32 PM 發表
Monday 5 clients = comm. $ 5mil

Tues 5 clients= $ 5mil
Wed = Rest day
Today= Payment Day.
你有向客人收钱吗???
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 04:21 PM 發表

其实我都惊咔... 所以快快copy系度...

我“曾经”系top 10就甘愿咔啦....

(fong fong plz dun follow me bet...)
我也是过来人。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 04:31 PM 發表

oh, 系吾系同风风同一batch咔?
在这一期。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 04:32 PM 發表

oh no, 风风service完客人忘记收钱....
我怎样出粮给他。。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 04:58 PM 發表

我的风风白service了...

我不理我不理,jclai你帮我追回数回来.....
我不知道啊。。。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 05:16 PM 發表

i dunno u ar!!

边个jiao左他吾必钱?整张list黎!!
问我也没用。。。。
原帖由 mun2 於 2008-11-27 05:15 PM 發表

讲个3 围出来先!!
H5N1来了。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 05:27 PM 發表

你假假都是老板,我不理我不理
到底是谁买他的钟。。。。
原帖由 mun2 於 2008-11-27 05:57 PM 發表

我来唔得啊??
是不是你买风风的钟。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 06:08 PM 發表

(我都唔知道男仔既僜有几大.... )

jclai, 你几多inch吖??
又关我事。。。。。你又不是我的谁。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 06:28 PM 發表

衰鬼,不要用激将法...

(要我是你的谁麻讲咯,风风不在,我们可以....
你想怎样。。。
原帖由 mun2 於 2008-11-27 06:46 PM 發表

我会去你那边包钟。。。 里排有咩靓嘢啊?
你现在去就可看到。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-11-28 08:21 AM 發表

我还惨哦!跌倒第三。。。。
我还没出声。。。我在100
原帖由 mun2 於 2008-11-28 11:49 AM 發表

打架!!!打架!!!
你在放火。。