返回列表 回復 發帖
在哪里先。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
在ampang会好点。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-8 10:06 AM 發表

边个会咁大牺牲啊??
先去你家。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-8 10:22 PM 發表

哈哈哈。。我妈第一个同你死过。。
吃完了帮你家洗干净。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-9 12:20 PM 發表

哈。。哈。。咁你就摆多你妈妈一次咯。。。
猪猪去他家。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-9 12:59 PM 發表

去边个屋企啊??
老2的家。。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-9 01:08 PM 發表

吓??点解扯到他屋企啊??
那好咯,去你家。。
原帖由 tingx2 於 2008-10-9 01:24 PM 發表

你。。。
去猪猪的家。。
我没意见。。。
还不快说。。。
原帖由 devil2007 於 2008-10-13 02:10 PM 發表

depavali.... 有冇人肯犧牲陪我慶祝生日 ??
如果你请。。。。没问题。。
有得玩了。。。。
我要看看先。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-16 06:07 PM 發表
前两面我看到他的恢复... 有的玩,一定到。那个j奶吖... 玩野呵...http://www3.tvbnow.com/images/smilies/default/onion15.gif" border="0">http://www3.tvbnow.com/ima ...
拜6喝酒。。。。礼拜怕头痛。。。
头一痛不想动。。。