返回列表 回復 發帖
歡迎樓主回歸詳細介紹新劇。希望別來無恙、身体安康。大大回歸使成個劇集吹水區又回復生氣 $ Z; K2 ?+ n7 a! T5 _- d, q/ v* [

$ v- m1 q* I# k) \: g9 Pos.tvboxnow.com              其實呢几個月J神及各位版大都用咗好多心機主持、介紹劇集,幸苦晒
leekwoklam... 呢個就係點解你發帖我一定支持嘅其中一個原來, 除咗你好比心機編輯啲內容之外, 你真係一個好有heart好respect每一個回覆者嘅feedback嘅... 呢個其實係一個基本respect人嘅態度, 你不單止回覆我 ...
9 ?8 d. [$ ~6 Q* d/ C+ y! a大文細佬 發表於 2014-8-26 02:07 AM
0 U0 R, ^* d9 ?( zos.tvboxnow.com好嘢、好嘢.几個月後又見番大佬高見.而家又有個金田,仲有眾位高手,真係百花齊放、論壇生氣勃勃,睇完劇集再睇各位見解,對套劇更加了解加深一語惊醒夢中人。真係多得呢版的量魂人物-摟主leekwoklam 多謝晒
' J) X! n: Y8 f
2925234公仔箱論壇, I% Q5 ~) c- U. A
阿佘好生鬼,你又覺得林生做成點嘅?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" B6 k9 Q- w1 y( U
leekwoklam 發表於 2014-8-26 05:31 PM
  n% E& D/ C8 O9 Y8 }6 }) f講起chok林我覺得佢演戲好過唱歌,睇咗两集佢都做到一個吃腦又冷靜的爆seed。我反而中意三哥,佢同劉江都有機會係黑警!
; ?: r& E7 ]6 M1 Kos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb7 y3 ~# L9 N( ?) {! A9 P/ y
leekwoklam開個帖比人估下邊幾個係UC, 邊個係黑警吖
$ b8 J  }2 H8 C3 Y1 f  c6 a% Atvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-8-28 02:47 AM
: B' j$ j+ l6 ltvb now,tvbnow,bttvb. d! S5 Q2 q/ e7 v
大佬講出我心聲.家吓仲有4個UC、1個黑警(應該係1個呱)
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
# ]7 Y4 k) y) D0 b# h你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?
! B5 [2 x/ t4 U0 F% H2 F公仔箱論壇2927306tvb now,tvbnow,bttvb, S( y; s% |: ]$ {6 W* @
今日睇 ...& W/ h. n' H$ q
leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:28 PM
$ c* ?9 i3 g3 d& X  |
唱歌唔支持啫,做戲絕對支持。況且有魚蛋粉吃,唔該可唔可以加碟油菜 .我都十几年冇吃香港魚蛋粉啦
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因
tvb now,tvbnow,bttvb+ h* s% l# ^) p2 `
釘姐好好睇,但暫時純靠喜劇感吸引成為焦點,欣賞佢真正演技等多幾集先.......& j. ?# s* {/ H) t
我唔想阿佘攞視后其中一個原因係想嘉欣攞囉。
9 {& X" T0 `! s. A% C1 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2931099
+ q; {) ^- \  h! x' Z. T. V唔好鬧我呀....公仔箱論壇6 u0 g% Q) |. y6 P4 c' i' a
...tvb now,tvbnow,bttvb9 n; r9 n$ H  B+ s! g
leekwoklam 發表於 2014-9-4 12:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ u* M" q: ]/ c) ]0 M4 |
講起嘉欣BB佢又係一個好好戲嘅演員。佢同李思捷一齊整惑魔術師時話喊就喊都几经典。至於能否攞視后仲要睇劇中表現,
( C1 H: K- L& H% rtvb now,tvbnow,bttvb最緊要有冇咁好彩遇到個好劇本同好編劇