返回列表 回復 發帖
搞笑劇係我嘅至愛,睇班友D造型己经好搞笑,希望唔好期望越高、 失望越大

評分次數

• timmaxsing

我反而覺得吳沚默(烏笄)犧牲真係大喇.. 佢都算靚女嚟架
* ]' }- s! w. v3 N8 o  ~tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-28 03:04 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 p1 H0 Q) R7 d2 K; k

6 r7 W/ g' g. A" g) R公仔箱論壇大佬,啱啱睇咗[今日VIP]訪問路芙.小寶同吳沚默.佢真係算靚女.雖然覺得有D瘦但係HK可能係完美
78# mnb1123
/ w/ d& _1 x" D9 Q, H9 K9 d7 q5 U/ p9 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇7 y& V& [8 f% H8 R
吳沚默個兩條粗眉真係呢..........希望佢可以靠呢條血路殺出去啦
8 l2 m' l  v$ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。高杉 發表於 2014-10-28 10:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 J. p! I& t1 G# l
佢之前都做過好多部劇,呢套`老表'令到便多人認識同留意佢 .點殺出條血路就要靠佢自己努力同機會

評分次數

k# x# S3 w8 g2 f3 S) fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) l7 c# R) z" P+ F5 K% ]mn bb我响網上睇佢啲資料, 原來佢之前拍咗都幾多劇架... 佢係大陸出生.. 但學演戲就响香港... 我諗佢已經成功咗十份一... 因為至少比我呢啲觀眾留意到佢吖.. 之後點就真係要睇佢有無真材實料喇
' u# s$ D3 B% G+ `' C" M" \; m5 }- ktvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇1 V7 ]# Y) T' [
講番套劇嘅內 ...
, |& v4 D8 b' Y+ {+ U1 q大文細佬 發表於 2014-10-29 01:53 AM
os.tvboxnow.com8 n, W9 M# t; Z; {% s- ~
冇錯有無真材實料係重要伹都要有好嘅劇本同編劇。講返萬二蚊劇中角色係38歲仲未嫁,呢D又係香港人嘅無奈。係人都想早結婚同知道生仔趁後生。但如令香港樓價貴.上車難.申請公屋排期長.大學生入息低.打工仔入息便低,燈油火垃.交通費樣樣貴.年年加..........唔通結咗婚仲要住湯房咩 !睇番美帝,收入低過貧窮線政府會補貼食物劵。低收入婦女嬰兒有奶粉、尿片購買劵,所以D人早生仔.生多多。帝國窮人餓唔死.凍唔親。因為有機會分享到经濟發展成果,冇乜強烈反政府情緒.响帝國一係越窮.一係越富.中間嘅中產最慘.交稅多多、乜福利都享受唔到.發咗咁多嘮唆真係來咗咁多年沒攞過政府一毫子。 我諗香江D中產都係一樣
82# mnb1123
9 _& s2 a4 s0 G8 M+ l: v公仔箱論壇老要三色台俾多啲機會先得,唔係成日睇來睇去都係個幾個,真係幾悶架,你話係咪先tvb now,tvbnow,bttvb7 C. \8 Y8 [8 j) l
高杉 發表於 2014-10-28 02:01 PM
公仔箱論壇  I' I+ s' y0 Y2 }) \- z5 U! [  X
通常跑咗出來無記都會俾機會。因為要利用佢賺廣告商D錢 點解成日睇來睇去都係個幾個,因為紅咗仲唔北上揾人仔咩
" Z$ G/ ^% W' [係老細都孤寒啦,响三色台揾得幾啫
! i$ b6 D+ ~* P7 W/ C5 W, L- ^. i
% ~8 C+ g% k$ y4 v
一齊出街攞糖
$ T! w& ?/ D8 T$ f; ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-30 12:43 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ g; A+ `; ?. S. d* m0 T& e
好阿.好阿!大佬帶成班靚出街攞糖 或者來我屋企攞都得,年年都準备一大袋糖等人來Trick or treat
萬聖節又見龍婆,時間啱啱好,哈......tvb now,tvbnow,bttvb' `4 Y- b9 S: d  Q% R1 s- s
呢場帶埋高音出場都好好笑。
0 N0 Z% h9 Q* P" L細佬,mnb1123,金田Sam,有冇見到羅蘭姐個造型即刻又想參與吓啲party?
7 _4 w: o8 P) `: R6 `4 p' w5 `) {2 B/ ]7 X- jleekwoklam 發表於 2014-10-29 12:35 PM
7 Z$ E" }" l; @8 z3 I: c真係好想阿,俾糖.朱克力人哋就試得多,自己參加真係未試過 系美國中學生已经好少出去攞糖,最多Trick or treat係小學生
可以用的優字幾乎比佢用晒 .....公仔箱論壇! G2 U' I( A5 k5 }1 P
優富超市賣優襪
8 @1 {' D3 A# y. C3 t  Yos.tvboxnow.com男優女優搽優霜
& z, l. c0 @! g7 F& L: [' l公仔箱論壇優柴優米又優油
+ O+ }8 p# e; W7 q優袋裝滿優底褲
+ B/ {( S7 X2 W( ^2 l再諗就...蚯蚓,幽靈,休息,幽默....公仔箱論壇( W- x/ K  L* H- a
休息啱玩的優骰
- e  _* q, J0 M公仔箱論壇防盜要有的優鈴
9 M' `: R, r1 H2 i" X" B6 W& M7 [tvb now,tvbnow,bttvb寫書法用的優墨% F5 [- A& T( h# v
手榴彈連住優引.......
) A( m7 o2 T! U2 g: m% ]仲 ...9 W. E8 J' m0 W# `
金田Sam 發表於 2014-11-4 08:23 PM [/quote]
6 }$ K. [. N. ?" x: Htvb now,tvbnow,bttvb尤田係優富超市嘅一哥,咁佢就係一休 (和尚)
呢集完全係向《相逢何必曾相識》致敬,亦係對蔣志光致敬。# S, c$ {7 J8 E3 V8 {3 U0 g! E
今集之後,蔣志光考慮出番嚟唱歌啦。
+ f; t" k9 O1 P& fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。《相逢何必曾燒衣》笑到眼淚標。/ P) T% s" R& Z' P5 q, o* v
...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- o# M1 K8 Q8 Z+ _
leekwoklam 發表於 2014-11-6 01:41 PM [/quote]
. D! s% g- K9 q6 X/ D/ n8 f1 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢集真係勁爆笑。除咗呢首《相逢何必曾相識》也都想起一首同羅大佐合唱嘅《皇后大道東》。二十幾年前就唱出而家香港景像
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐); {) I9 B* t: B- Y
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。os.tvboxnow.com  C0 D" _2 p! n& C' y
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C- d" ?( R& x, o: G
...
1 |* ]$ D; R& U2 x- e( _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
* u3 V8 d1 G1 K% C, Z! o
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
公仔箱論壇0 M8 v- c/ U8 O3 T/ J
自己玩拔罐好危險架喎。
4 N* y) m3 T% C) |5 K+ x! HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
$ U' Z& O# F- ~2 y; p) Ptvb now,tvbnow,bttvb舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
1 E# z# J& n# ~& Atvb now,tvbnow,bttvb
5 h- Z- S1 Z7 A) l6 I5 Q* F! los.tvboxnow.com係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。公仔箱論壇4 Q! s9 E) I3 c3 d8 l* |
6 R- ]; I( H0 i/ `6 rtvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com& K) H; {4 E: E9 _  I
喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...
' [) K3 D! R! @2 s8 R( |! v5 otvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
+ h. G8 \9 f' {$ K有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
# ?7 K* j0 ?- Y; F# G& ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細
本帖最後由 mnb1123 於 2014-11-16 01:13 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb7 u$ N/ }& M/ }. V9 U
tvb now,tvbnow,bttvb, z5 E: q0 G& w: R0 L7 @/ V2 p
" H: {3 F* {5 z5 l( [/ `+ S/ P) S2 V! C' o
你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
" Q, \- ?9 W8 |+ I" T9 U大文細佬 發表於 2014-11-16 05:54 AM
* t2 ]& B0 F6 w6 C% ]) oos.tvboxnow.com係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。4 E( D9 I3 D7 [# K! b0 K4 C
佢就寫紙俾你 " u6 q0 }% I! w  B) j2 m$ K: Q
p.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任何醫生。不過大吉利是,係人都唔想撞車,不過係美國百分99嘅人都撞過車
5 w" M" b' Q2 Y/ f, iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) R$ z1 m; f; s" U
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
" F. h# K; C* ]% w: o, i公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-17 06:38 AM
1 N& f1 X% m! E$ F( \7 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
* [1 S1 k; F: c公仔箱論壇金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶

評分次數

1 \. [3 v& N( B# K/ z3 ]: V$ htvb now,tvbnow,bttvb多謝mnb1123提供美國做「拔罐療程」資訊,又知多一樣嘢。公仔箱論壇2 ^4 u' q5 {( m6 m2 }' z
leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:25 PM
* n2 e7 \% S& o5 K2 V  J+ Pos.tvboxnow.com千祈唔好客氣,期實美國50個州個個州法例都唔同。我住嘅州咁,去到第二個州又唔同,有機會來美之前要了解清楚