返回列表 回復 發帖
because the site is lagging badly right now so i will reply in english to save time.  wasted about half an hour because of the lag!

my colleague has some family matter to deal with i ha ...
Pedestrian_A 發表於 2017-3-5 04:36 PM
你需要買一部新電腦
靈異靈伯武器豬手
Pedestrian_A 發表於 2017-3-5 04:40 PM
路人甲 原来係天蓬元帥

燜你只豬手嚟吃先~~

請簡單翻譯下佢寫佐D咩
lhy92725 發表於 2017-3-5 11:08 PM
翻譯路人甲所講

因为网站现在滞后不好,所以我会用英语回复,以节省时间。 浪费了大约半小时,因为滞后!

我的同事有一些家庭事务来处理我必须做他的工作。 去年退休的同事不得不回来帮助现在...只是太多的工作量...

我必须平衡我自己的家庭生活,所以我不得不放弃时间花在论坛上。 看起来没人通知我不是在过去两个星期一天两次。

论坛的另一个原因是超级慢每一次。 而不是浪费时间等待页面加载,我宁愿花它做别的事情
google translate fail!got about 75% right...

滞后=慢
通知=發現
Pedestrian_A 發表於 2017-3-6 09:49 AM
睇得明就得啦
發哥下午好
mnb1123 發表於 2017-3-6 10:44 AM
BB~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
路人甲畀你 睇條大馬政治栋笃笑
你好冇耐心架 每次都係睇前面三分鐘 睇下中段

路人甲
can't see!learn how to embed youtube video!
Pedestrian_A 發表於 2017-3-7 04:00 PM
睇唔到咩..?
自己打开啦

https://www.youtube.com/watch?v=HwfFgbQ5PRc
發哥午安,睇唔到
mnb1123 發表於 2017-3-7 01:04 PM
BB你可以睇嗎 有好多粗口架
路人甲
睇唔到咩..?
自己打开啦

https://www.youtube.com/watch?v=HwfFgbQ5PRc
di0208 發表於 2017-3-8 01:37 AM
路人甲一秒鐘幾十萬上落 冇時間
可能BB平時成日講
lhy92725 發表於 2017-3-8 09:43 PM
講少少唔怕啦文化嚟嘅
今日3.8,公司下午茶都有蛋糕食
lhy92725 發表於 2017-3-8 09:44 PM
咁好啊有蛋糕食 3.8 喺乜東東
路人甲
one project 幾十萬上落 冇時間
Pedestrian_A 發表於 2017-3-9 04:07 PM
路人甲一秒鐘one project幾十萬上落 冇時間