返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

os.tvboxnow.com* m3 V6 H: K) {7 k
; g7 }+ `& ?- p5 M; d1 S" O

. U" j# P: e: @3 q; R- j公仔箱論壇下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色. l; n# A3 W# I  p: M
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ^" C; R9 E* f) k7 ]2 R
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
( t2 R1 @% y/ F5 G$ O' c晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
公仔箱論壇4 L2 n6 |6 W' c
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
6 X/ o$ i+ {3 k8 x; \# h2 }! O  Y; |tvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
3 A6 b0 E$ I; C9 R5 L9 oos.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
2 S& M% l  U8 W: W我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
7 i3 @* h3 s+ l) w9 I7 _# B
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多8 ^) q; G0 N9 z+ s5 V- ^
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
3 c; w. e0 t. u係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
& l. n* @7 M0 m6 f1 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個陣冇特別格價個d呀. i$ D9 E- d0 n
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉) ]5 Q' t9 w/ L3 }
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
/ D2 ^3 Z( E& H; q7 I4 A公仔箱論壇咁都唔錯啵, 多謝師兄報料