返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
) p; X! t/ u" K7 R& g" CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
6 E7 ~; v8 g7 t9 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??& r& r) P' o" c/ J$ A# m7 ^, z
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one, _9 {" T, ]' F0 u
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
$ e/ e0 c% i" R' l; {咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
) B7 q2 Z7 H7 v, l5 L2 K& X公仔箱論壇係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
% U5 }$ X1 F# y公仔箱論壇好用, 部機好順, 開咩game都唔lagos.tvboxnow.com* K+ z8 {1 O" _0 I4 ~+ }9 u. y4 C
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
% V  b! c! Z2 H公仔箱論壇one影相得唔得架?呢樣好緊要
" ^+ d2 T* [  C. J
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@公仔箱論壇6 A/ F  P: G9 V1 ^3 G: m
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
( d: @. G+ y% nos.tvboxnow.com下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
8 F, u# }/ C: ?tvb now,tvbnow,bttvb近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒/ C+ t7 }$ ^9 Y4 k4 ]6 I
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
  X* z# a- n) i/ p& {' fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
* h7 C- W2 O" U, L6 y# h
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左tvb now,tvbnow,bttvb9 u1 q  `; k$ H5 o# K
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
  n9 @5 u/ M( |% q3 ~. B* E咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇