返回列表 回復 發帖
原帖由 syu 於 2008-10-1 07:36 AM 發表
今日系马来人过年的假期!希望大家新年快乐!
今天出了一部马来西亚十几年来的大制作粤语连续剧。大家有时间记得去支持一下喔~!
片名系唔系叫做我主风云!讲到这一部戏,有一首尾段主题曲几好听!连续剧我就没去睇。不过都会支持支持的!

人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 rockyguo 於 2008-10-2 12:40 AM 發表

金瓶梅啊.....不是吹是HK今年最出色的一部限制级片么
金瓶梅,我喜欢喔~!请问一下谁做的啊?在那里有得download呢?
原帖由 qqbubu 於 2008-10-2 05:33 AM 發表

哇!你去下载哦!
你知道那里有吗? 好想睇睇!
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-2 08:36 AM 發表
大家早晨。。
辉哥!晚上好啊~!^^
我回来了~!大家晚上好!安安啊
大家早晨~!
回来顶一顶自己的贴先!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 10:58 AM 發表
帮你打扫下啦...
你起身啦!好久不见了~!
原帖由 rrliew 於 2008-10-3 11:57 AM 發表
顶多下,睡觉

睡午觉!午安啊!
原帖由 syu 於 2008-10-3 01:52 PM 發表
有人在吗? 午安啊
午安啊,syu!
请大家听一首大马粤语连续剧《我主风云》的片尾曲。
[url=http://www.youtube.com/watch?v=qyubU05SBig][/url]

原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 02:50 PM 發表
yinco啊.. 你可以编辑一下你的标题吗

我是靓婆婆..入黎你E度好似...
点样篇辑啊?叫标题好呢?
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 02:49 PM 發表
做咩挂住我啊..
靓婆婆,多人挂住系正常的!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 03:02 PM 發表

我是惊给人挂系窗口度...给冷风吹,太阳晒干
靓婆婆,有唔有听我播的歌啊!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 03:25 PM 發表
好的标题就会多人进来
应该系有金就有好多楼!无金就剩几十楼~!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-3 03:55 PM 發表
你是刚刚在youtube upload的啊
是啊,upload完了!刚刚在爱心世界放主题!支持一下哦~!