返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-29 09:02 PM 發表

我还以为你喜欢4仔
都有点咯~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 rrliew 於 2008-9-29 10:31 PM 發表

里面好不好玩
蛮好玩的,三天不用上来!看贴又不用再回帖!你说爽吗
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-29 10:29 PM 發表

男人都是喜欢啊
这,我不敢说,有些软的不喜欢的嘛!
原帖由 rickyeva 於 2008-9-30 05:30 AM 發表

畏!畏!畏!吾好亂講喎!

由於國王出外公幹,你加入後又冇返大本營報道。

我地都吾知你加入左!

咁你現在有冇人出糧比你?(因出糧吾係我付責,所以吾多清楚)我是付責4仔升級獎金的! ...
o......原来系甘吖!
粮系有出,不过到目前为止,我都没见过四仔的大佬喔~!
原帖由 rrliew 於 2008-9-30 04:34 AM 發表

下次我去玩玩
系吖~!坐监几好玩喀~!包吃包住有政府养有粮出~! 你快地入去坐坐啦~!
原帖由 rickyeva 於 2008-9-30 06:39 AM 發表

說漏了一件事,因為在半年前更改了出糧的方式。

每個月需要到(工資申報帖)申報,和寫下工資數目。

若不知道更改了發工資方式,今個月尾請到家族活動區的(申報帖)填上有關資料。謝謝!

現在補回之前的工資給你,希望能補償你 ...
都过佐了!唔紧要啦!现在又有补回! 《〈开心
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-30 06:54 AM 發表

你喜欢就得啦...
我中意靓女,你系唔系呢?
我放工返来了~大家晚上好啊!
先出去吃吃东西,一下子回来再聊!
晚上好啊!多谢你们有时间入来坐一坐!^^
感激不尽朋友
原帖由 Geai 於 2008-9-30 10:45 PM 發表

doc
晚上好啊,geai !
先走一步!明天再聊!
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-1 12:01 AM 發表
半夜好。。。
辉哥!我们系唔系约好佐!轮班吖!我要走你就来。你要走我就上来!哈哈哈好玩好玩啊~!
原帖由 walala 於 2008-10-1 12:28 AM 發表
我也来看看
你也是一样和我轮班!哈哈!我要去睡觉啰!睡四个钟,明早再聊!^^
原帖由 rockyguo 於 2008-10-1 12:44 PM 發表
4仔们...有无睇个部9月18号上画的那部戏啊???
感觉点啊。
你讲紧边一部戏吖?有唔有忧戏名的啊?
原帖由 syu 於 2008-10-1 07:22 AM 發表
yicno不在吗? 又话早上会在的!
原来在这里挂机~!
昨日唔得闲去爆金楼!今日早上要做工!今日差地地迟到!