返回列表 回復 發帖
原帖由 boy12 於 2008-11-18 06:28 AM 發表
Hi yicno  !
What is the meaning of your name ?
12少~早安~啊~!
你是说
义诺~吗~?
要有义气,一诺千金~!

人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-18 03:25 PM 發表

佢返緊工
系啊~我刚刚放工翻来啦~!冲个凉就要去睡觉了~
原帖由 wongjj 於 2008-11-18 07:47 AM 發表

ic~~其實我都一直唔知义 = 義~~and duno what ur shop name mean ga~~現在知道了~~你是不是出黎行ga?? (呢期我煲緊fd 送的古惑仔全集)
古惑仔~~我喜欢啊~!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-19 06:22 PM 發表
     订于二零零八年十一月二十二(星期六)
为miaomiao88和chfong2 假tvbnow婚姻注册局举行结婚典礼。
新婚之喜,欢迎前来观礼
QQ俱乐部和四人帮 率众人全鞠躬 ...
一定到
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-21 10:37 PM 發表
yicno..失踪..  
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-21 09:01 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=13588191&ptid=457953][/url]
兄弟...兩day不見~~~~~~
没有啦~只是这几天工作累死了,没有上来~!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-21 11:12 PM 發表

记得啊!不要忘记哦!
今日下午两点~一定到~!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-22 12:26 AM 發表

mumu~~~你上班太long time la~~~
就是啰~!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-22 12:36 AM 發表

祝你早曰賺大錢:

多到駛唔曬~~~
                        攞D出嚟派~~~
我就来输到破产啦`!何来钱多到洗唔晒?仲有得派啊`?
下午好~各位~好朋友~我翻来啦~!
如无意外   
义诺清洁公司就要开张了~!
手快有手慢没有了~!
买了之后打死都唔好放股啊~!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-24 03:21 PM 發表

我顶你先。。。。帮你订位先。。。。
呵呵~我开很少股份5000
之后慢慢灭池~!300000之后就不会再有股份卖了~!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-24 03:37 PM 發表

这样开来做什么哦!开个五万股啦!
迟下你就知~!抢不到的股份比较珍贵~
原帖由 wongjj 於 2008-11-25 04:54 PM 發表
你幾時放股j?
我现在去睡觉~!睡醒就上来放股~!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 05:21 AM 發表

兄弟... 你放股D timeing唔啱我呀~~~
我都系买唔到你只股~!记住唔好放股喔~
一路日日涨停到股市散场为止~!
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-1 11:31 AM 發表
yicno...你闪去边啊
我翻来啦~!