返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2008-10-15 12:10 PM 發表

RR哥哥セ YICNO係男人嚟架...  
dobi 你以为我是靓女吗?
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 syu 於 2008-10-15 07:52 AM 發表
我也是来找他的~!我看他一定是在工作中了~!
知道就好~!还要我帮你挂机~!你要被翻月费我呢,还有电费啊~!
原帖由 walala 於 2008-10-15 08:59 PM 發表
久没来你的场。。。
我等你等了好久,一个互相了解的朋友~!
各位有心的朋友大家晚上好啊~!
我放工返来啦`!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 10:41 PM 發表
等咗你整日啊
系咩~!亲爱的~乜野事啊!
原帖由 rrliew 於 2008-10-16 10:43 PM 發表
顶下贴,,闪啦
吓,甘快闪~!有唔有到返来啊?
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 10:50 PM 發表

有无听我给你D歌啊
有阿~!系唔系叫我唔好眨眼啊~!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-16 11:20 PM 發表
好好听架..
系阿,首歌几好架~!wo  xi huan  
原帖由 chuu 於 2008-10-16 11:26 PM 發表
yicno..... come to find you la...
hi chuu . long time no see , how r u ~!
原帖由 chuu 於 2008-10-16 11:48 PM 發表

o... still ok lo.... what you do now??
在宠物区打点~!升级中~!
5转180级~
呵呵,打了好久了拉~!
原帖由 chuu 於 2008-10-17 12:31 AM 發表

o.... next tie remember teach me o....
i am new player ~! pls
我也是新人也~
原帖由 chuu 於 2008-10-17 02:18 AM 發表

you havent sleep a??? i go to sleep first~~~
我想打倒六转~!你先睡吧
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
起身了~!大家早晨阿~!
甘多人来探我,好感动哦~!