返回列表 回復 發帖
改紧我自己发过那些主题啰~!没有图看了,要去修改一下!现在要找回那些图出来~!超麻烦啊~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
year.....我搞掂了啦~!我好眼训啊,各位我去训教了~!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-7 06:31 AM 發表
兄弟,這次终於輪到我對你說"早晨"了 哈哈
^^ricky仔,甘早起身的?
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 09:30 AM 發表
yicno,早晨。。
小猪,早安阿!
噢,不对,是午安才对啊!

刚刚训醒,大家下午好,要午安了!
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 11:56 AM 發表

没到啊。。 仲有4分钟先下午。。。
要吃午饭时间了,小祝你吃了吗?
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 12:02 PM 發表

没啊。。我没咁早吃架。。你要出去吃野啦??
系啰~要出去吃西餐,唔知叫早餐好定系叫午餐好!^^
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 12:07 PM 發表

哦。。 咁好。。。搞到我留口水添。。。
呢点叫早午餐。。哈哈哈。。
^^我要出去了,等下返来找你!打包给你!
原帖由 Geai 於 2008-10-7 01:53 PM 發表
long lunch lei
我翻来啦~!我要排队打包嘛~!^^
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 02:16 PM 發表
我唔讲饿,你都唔出现啊。。。
多谢你啦。。。

咦。。。你咪讲吃西餐架咩??点解变左咁的野啊?
西餐无开档,过隔壁吃点心去了!
原帖由 tingx2 於 2008-10-7 02:20 PM 發表

哈哈哈。。 原来是咁。。。
多谢晒你打包啊。。。
今日没做??
猪猪,你好劲阿,走得甘快的~!我追不上啊!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 06:02 AM 發表
yicno
靓婆婆为何叹气啊?你不开心吗?
原帖由 rrliew 於 2008-10-8 08:51 AM 發表
yicno,快来玩灌水
你终于出现啦~!RR几日无开档,发佐达唔洗做啊?
原帖由 DOBI 於 2008-10-8 02:10 PM 發表

係呀....我哋一齊去你檔灌你水.........水浸有排做呀   
水浸眼眉唔知死!差少少浸死我啦~!
原帖由 ahman1995 於 2008-10-8 04:33 PM 發表
.....推下你 la!!
多谢你,ahman~!