返回列表 回復 發帖
恭喜上面那位幸运者 你入佐金楼了啦
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
恭喜蓝云入座金楼!奖金已经发出!
多谢---〉〉ricky , 小猪 , nicnic , cat cat ,蓝云 多谢你们的参加!
去训教啦~!各位晚安~!
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:25 AM 發表
喂喂~~各位~...我有事宣佈啊
听埋先!有事啊?水兄
大家早上好啊~!早安噢~!
原帖由 h2o 於 2008-10-4 12:33 AM 發表
我已經係度搵到人做"阿水嫂"啦........
你地以後都唔好打佢主意啊....如果唔係我就殺
呢個人就係........ blue cloud......藍云.........
唔好問點解.............................我唔會答:oni ...
收到啦~水兄!恭喜你们有情人终成眷属!

原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:43 AM 發表
yicno..早晨啊
早晨啊~靓靓婆婆!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:51 AM 發表

吃咗早晨没啊...
刚刚起身!差地连牙都没察啊~!^^昨晚去佐边啊?大家都在找你呢!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:58 AM 發表

口臭仲笑甘大声啊... 我去咗pasar malam
哇~你就好啦~!我就在哩度挨眼训等人爆金楼~好掺啊!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 05:08 AM 發表
yicno.. 小心揸车啊
知道啦!我会你的!
我返来啦~!刚刚放工回到家!^^大家安安吖!多谢大家对我的关心。真系够朋友啊!
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-4 06:51 PM 發表
yicno~你放工未啊?要找你饮茶啊
nicnic你在哪里啊?
原帖由 syu 於 2008-10-4 09:07 AM 發表
一刻心碎〈正〉我主风云部戏几好睇!不过个地声音真系好差!差到无得再差!
嘛就系~!我都睇过了!个收音师系马来人来的!更系差啦,演员讲咩他都唔知!地戏材又差!系甘上下啦~!
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-4 09:35 PM 發表

我在JB啊~
系唔锡过来我度喝茶啊?