返回列表 回復 發帖
仲有1000楼之后!差不多要到就叫你们啦!谢谢你们大家的光临啊!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-3 07:20 PM 發表

都唔係我..................................
呵呵呵~连我自己都唔之道会系边一个喀!这样都几好玩的喔~!
我去先!
我返来啦!刚刚去贴主题!有时间去支持一下喔~!
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-3 08:56 PM 發表

什么主题啊?
龟马情侣!趣怪贴图区!^^
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-3 09:00 PM 發表

多谢发帖咯~
应该系我讲多谢捧场才真!
原帖由 蓝云 於 2008-10-3 09:16 PM 發表
我回来咯。。。。
蓝云来啦~!
原帖由 蓝云 於 2008-10-3 09:19 PM 發表
是啊。。。大家好啊。。。。蓝云终于到达家咯。。。
你当这里是家~!
k
原帖由 miki1012 於 2008-10-3 09:40 PM 發表

对啊。。。有事做
miki 啦!^^有空再来坐坐!
大家晚上好啊!我又回来了!晚安~!
还有一百帖就到金楼了!真系好快啊!
原帖由 qqbubu 於 2008-10-3 10:49 PM 發表
我出去喝茶咯!8咯
唔好走先啦~!
原帖由 蓝云 於 2008-10-3 10:54 PM 發表

哦。。。这里还有奖金楼啊??
系吖~我set佐在《千帖之后》我的回复帖上面那一位幸运者!^^
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 10:56 PM 發表
是啊!好像是1000楼有五十万啊!
唔系1000楼啊~!系千楼之后啊!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-3 11:00 PM 發表
比我玩的神秘金楼还麻烦啊!
^^请问你的神秘金楼在哪里啊!kekeke
原帖由 tingx2 於 2008-10-3 11:13 PM 發表
yicno,系唔系呢度要爆楼啊?
系吖系吖~!千楼之后。快点帮帮忙爆了它!我好眼训吖~!