返回列表 回復 發帖
os.tvboxnow.com' E2 A# d2 s+ t9 k

" n3 Y$ D, [& Z) e, b; X# F8 H我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
! _' ]1 `1 h; _* W0 Q: h# |& sos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
公仔箱論壇& M5 }' D0 Y* n' Y7 f) ^
細佬,你真係越爆越多嘢。
8 I6 X. h$ Z; ~+ b小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題公仔箱論壇$ y: `4 G8 [, V' L& W
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
; [9 S8 B: `* ~: u唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 i7 s2 E, H( E
又直接講劇情會好悶.....
/ ^& S; C( ^8 Y& |& ]7 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# N2 x5 D3 _3 R% M! J( T* L6 E$ e; i6 A
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
7 r! X* L  ]1 {tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
4 F8 a+ F& C+ I: w- Y" _& L3 G+ c
恭喜細佬估中最後兩位UC。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
% R3 N3 p! r' K公仔箱論壇
! m) m7 v' K7 N1 G5 w3 x今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...公仔箱論壇8 t2 J' |+ i+ o& f/ W2 O, i: ^
大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- [( P' d3 b0 f- O* v
係呀!琴日喺銅鑼灣轉車,好恐怖......
! }; s" y' n8 ?" C$ _" Z1 A7 Ios.tvboxnow.com感覺有啲似《使徒行者》裡面,洪英社被差人圍剿咁,救命呀細佬,我幾乎日日都要行嗰區架.......
tvb now,tvbnow,bttvb3 O9 J7 V, I) C2 k7 N3 |- t% d
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 b$ K  X1 I0 o
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...tvb now,tvbnow,bttvb: F+ v  \# a5 D$ M- t2 y
mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
公仔箱論壇4 a9 p% J) n% b# W5 h) V) b  N
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
/ t  w* r# w- R$ }& T3 J% Q: zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 W5 m" Q0 g4 O$ k. n9 C
& q; S9 G% B% N3 J( O2 d! _& z
tvb now,tvbnow,bttvb, O9 T' C; U' X
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
1 B- @, g3 x( {. q6 t, B/ g
; {0 F/ q; X' d; g$ W5 n$ k# Itvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb& c; j# t% f/ [" T8 `, E
小嘉、------角色目的顯淺,並無想做大事之心,要死作用只有帶起爆seed傷感。
! ?( ~! X9 u& I5 g' F! UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。爆seed、--有可能死,角色去得太盡,犯法違規嘢做得 ...
  i- ?. Y8 }% _: S2 O金田Sam 發表於 2014-9-28 11:26 AM
0 B5 z; C& x& U! _8 k# @  h多謝金田Sam幫手分析。
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
. k( _$ @& r1 w8 z7 Zos.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 o4 s: M8 i( }# A
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
) |) K+ ?0 p4 C

. v# q- x. K" `' l' zlamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' a1 ?: X0 m' H
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
) r7 U3 z7 `7 G8 {' ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
$ V( w# M: Q) |' y. ^! m; L我冇罷課亦都唔主張...
3 N: d' |+ ~+ p7 N  O% j嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...公仔箱論壇: m: M  j) B4 a6 e/ Y" ~' R7 X
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
( A) O4 Q, j. Q+ b大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
' \' [# D2 f+ t9 A) ~公仔箱論壇又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
2 @3 _. H) ?# J4 K7 t# Q
7 ?! F( u4 f5 B& L, B6 ]tvb now,tvbnow,bttvb而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ R& x5 P4 x* t3 l

/ J: H) w& a2 s7 ~- ]! f# f公仔箱論壇細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
" m9 c" _, a7 Q4 J+ n

0 `. z4 R8 ~' Y) M8 u/ _公仔箱論壇你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? tvb now,tvbnow,bttvb7 L* [( I# |& f1 b# X( @
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
公仔箱論壇: l5 ^6 I- h/ V# K1 y1 @% O0 L& X
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。公仔箱論壇& p7 n/ |6 w# U: T
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
公仔箱論壇; H, k' @. @3 v5 E
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小os.tvboxnow.com( S' ^+ k( A9 e+ h/ d. m) |% Y
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ h& S& Z; `+ ]
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......$ u% h9 \; T6 C2 F9 ^5 b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈,最初以為死剩卓凱一個,當然唔係真啦。tvb now,tvbnow,bttvb  z3 \- L% s& K

+ j1 X: W! n7 Q! gos.tvboxnow.com木蝨去得轟烈,而Kobe靜雞雞厘埋死,即係有2人賣咸鴨旦啦,Master271, Pedestrian_A, 金田Sam, mnb1123 請收獎。
順帶一提, 啱啱睇完最後兩集, 都好多地方要插, 但我相信編劇一定無諗過歡喜哥個角色會有咁大回響, 所以到最後加插佢係UC嘅伏線, 釣下我地癮都好嘛..初初我無諗住睇ending架.. 但見到news話有歡喜哥呢段, 我先 ...3 X9 K0 _' K& C% B+ r
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ O+ h" D7 l8 j2 k( A
呢個版本結局未睇呀陰功,快啲睇番先.......
7 Z+ U1 n$ K% D& d, r
tvb now,tvbnow,bttvb+ N6 H. R# [+ h3 ^4 Q3 N4 Q
我無獎.. 其實我估有幾多人瓜係依據tvb嘅作風嚟估架... 一定會起碼有一pair有一個人死, 我就估有兩pairs, 一pair我估kobe, 因為編劇已經交代過佢個腦有cancer, 主角呢pair我估tvb會比個happy ending ...
% {  `: {, f5 ^* ~$ D, RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-7 02:23 AM
$ I2 T: h& L- I. l7 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# E, ?% q1 R- q公仔箱論壇冇獎都唔要緊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 m1 n3 C3 r' n  e8 D
哈哈,不愧為TVB粉絲,其實你分析得都好有道理吖,係咪?