返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb2 f# U, Q- j/ D  s$ T& Z

+ e: ]1 b/ x1 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀.. 我睇到網上資料講咗三個UC分別係佘詩曼, 林峰&沈震軒.. 但仲有兩個係邊個呢??? 黑警無交代過! 你知喇...tvb好興好似出人意表咁架嘛.. 所以都好有可能黑警係三哥架.. 但劉江又成日做奸角喎.. 真係 ...
- |  M) I% _6 d公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-8-29 01:44 AM
( R  \3 e% @1 x0 L第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。
9 M: k3 c9 F, R. D- J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。公仔箱論壇6 s% g, `, P" v3 ^. O
你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?

7 |( C- h9 q8 g+ Eos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  b( @* B7 h6 I
今日睇報紙葉念琛導演都有讚佢入哂形格啊。& `2 M! N2 k! ]. O7 ]; a# ?2 r
看了楼主的介绍对这剧更了解了,看了前3集还行,希望越到后面越精彩,不要烂尾啊公仔箱論壇* ?, u" i6 c5 k
xxxfei 發表於 2014-8-28 03:46 PM
1 ?3 Y1 U. _3 X# C9 `9 utvb now,tvbnow,bttvb 哈哈 ,不過"虎頭蛇尾"係好多無記劇集嘅共通點。當然,我都唔希望佢爛尾。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-8-30 12:28 PM 編輯 ( b: b) [+ j5 R3 S  e3 O

; F) u+ R* N$ X公仔箱論壇
( a5 M: z! B, p% r* WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% e) m) `) e% r+ \5 t8 l
即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇
7 [* {! N) S. \- c  A! ]1 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-8-30 02:34 AM
9 K- F0 z6 `- j. b# `公仔箱論壇 哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) c( e- V5 o8 j( q4 z/ z% g
( U  [( u- i" }2 }: ~, G1 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。用幾個呢種後生仔做臥底角色,林峯佘詩曼做handler反而仲有說服力,
5 y/ A) o" K5 j( A3 s% A) K+ `os.tvboxnow.com[天與地]時都有三個後生仔,加埋呢個,唔好寫到角色點容易賺大錢,tvb now,tvbnow,bttvb! K. \3 t0 H4 p
唔使為拉一個咩社團人物而要個個臥底犯咗幾年法先可以拉人,公仔箱論壇  X7 G/ `- ?' c2 l1 e- N
戲中如果林峯都 ...
8 d' H) y( |2 o金田Sam 發表於 2014-8-29 03:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 t7 @* f* x5 V1 _$ N) |
阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。
- |9 |  C# f4 M
. Q3 t/ Y7 K0 N( i( Y: l1 f
tvb now,tvbnow,bttvb, ^3 l% l6 ~4 r

) j  v: f* g/ T7 z4 b8 Xtvb now,tvbnow,bttvb你地知唔知阿棟真名呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" J  V! j. x& S% B$ K8 J9 a+ Q: f6 ~
大文細佬 發表於 2014-8-31 12:19 AM
" q- a6 H/ X, M. m公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb) m4 F# x) C; \
細佬,阿楝真名係陳光耀啊。
: d; Y" ]" e% [. j, V. mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。
( {; B# U. Q% [os.tvboxnow.com嚟緊啲劇大家支持一吓吖。tvb now,tvbnow,bttvb4 ?9 @" b5 r1 ^- R# ]( u1 w' B8 Z
已經唔敢睇TVB好耐~~~好鍾意阿余~~~所以決定一睇5 T5 E& b$ G$ X" L) K- I  _3 Y9 d
wing234 發表於 2014-8-31 09:47 AM
6 O! w5 }7 H5 x
其實好都停咗睇無記劇集3個月,不過《使徒行者》值得我再度關注。
" ?& j' s) @" A- c) ^2 Mos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb9 }8 G8 S5 n8 R
好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
2 L8 K  \3 `0 Sos.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-2 04:37 AM
; N( x( I$ @7 i/ ^: a; {哈哈,你係咪影射緊軒仔呢?
, r; n6 l- {: ^( k  d+ Y+ v3 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com* z  z# i* q: a$ K
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。公仔箱論壇* t, {$ q1 V  M8 N4 b' `
公仔箱論壇# ~) b: h; B' j9 A& M) r
os.tvboxnow.com8 y1 D5 D; k, Y* p4 g' Y

0 X- x$ @! n0 a! o6 Vos.tvboxnow.com敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka.. ...6 A# Q! V+ n/ U- \+ P, w
大文細佬 發表於 2014-9-3 03:16 AM
0 [% e3 }' b+ I& o5 d

* n% m. H. r" B8 D: _9 B, Ltvb now,tvbnow,bttvb啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...
% W4 b  h9 ~6 Q: E% e$ S4 }& a9 W& c公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
$ m- k8 l. j% }2 l) r  K釘姐好好睇,但暫時純靠喜劇感吸引成為焦點,欣賞佢真正演技等多幾集先.......
4 k0 B6 }, i6 l* I公仔箱論壇我唔想阿佘攞視后其中一個原因係想嘉欣攞囉。! E  [- A6 j4 x! i( |

2 T2 @) w9 {/ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好鬧我呀....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 G" v& L, {% n. T: o  N6 H
+ ~/ p: Y. B7 ]6 \  ^  d9 t. n2 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 T2 N, r/ J+ G2 Z2 m! B* Y
- R. h% h# i2 j1 ]0 d2 s: Ktvb now,tvbnow,bttvb
# u3 n. i7 M3 T3 S; w- z幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚 ...( _2 N4 _9 C7 \3 ]2 W, {* L
大文細佬 發表於 2014-9-4 01:24 AM
! a* p& I6 y/ R# B; P7 j係,唔意該成日講人哋啲身材。不過女仔有5呎8都好難得。
, E8 I+ {2 ?2 Y. l! r) ^0 B公仔箱論壇
. m8 `! g* N" H' k4 o1 H另外,敏之10月1日結婚啦,大家都祝福佢吖。
tvb now,tvbnow,bttvb; w7 j' j% m6 g, l6 f  c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 o4 S6 s0 g0 q9 o
阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ n/ ~. \4 a$ D9 d( c
大文細佬 發表於 2014-9-5 01:14 AM
! _  v* ^' O/ N8 G* O( P, Tos.tvboxnow.com歲月催人吖嘛,快四張了。
+ E, |" m2 a2 {" x( p公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb. {4 k$ M+ k* x3 `( x' L6 d
睇佢著小背心短衭嗰場真係好驚同時又影埋佢個大頭樣架陰功。
Ep7 Around 6 minute
3 J* K* a: S' ~% P# c: zKobe home address...
2 Q9 f$ W' t8 ?' y3 S' Tos.tvboxnow.comxxxxxxxxxxxxxx
  k& i0 b( @& D7 D4 qxxxxx, Shatin; a% e" b3 f! p! ^. y
Kowloon, Hong Kong
6 q6 [9 h, A) M2 Mos.tvboxnow.com
4 ?: Q  e. o+ X& r, A) Oos.tvboxnow.comWhen did Shatin become part of Kowloon?
: g$ {& c" G8 k/ c$ d* s) R0 H# WPedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
# _- ~# ~& I# M8 m7 z3 f
4 w6 X  J% Q! M& C& }. \哈哈,係咪因為你係英文人,所以咁快留意到?
os.tvboxnow.com' {+ O6 g, R; U/ U) e  a/ j5 B+ W2 w
去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-9 12:53 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ]" Z6 `6 w0 A
tvb now,tvbnow,bttvb% k6 A# _7 [$ e& W4 ]0 _
今套不惜工本的[使徒行者],爆炸場面,撞車,請臨記,轉好多場地,街鏡實地拍攝,多重鏡頭運用同演員搏命,連跳樓戲都有幾場,樣樣重本之下觀眾反應居然咁冷淡,睇嚟係寫的臥底橋段己令人生厭了。tvb now,tvbnow,bttvb" @0 ]7 k' |" y$ Y

1 M  T2 j6 q0 x; \$ c' btvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb4 @: y! d: j& M' D  R1 Q, u: N, M9 _
心贜打針的確有 ...
" J" K) ^/ B" d9 x9 I) t2 E- nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-7 02:18 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: k) M; h, a) Q! s
os.tvboxnow.com3 e  z* B% u1 Y/ h# x! l1 l1 k
平均收視 27點,升咗2點,好似弱弱哋。