返回列表 回復 發帖
8 g# L( [3 t2 ros.tvboxnow.com我又恭喜「藍男」呢一pair。公仔箱論壇* X. w9 N2 y; o' W1 p- @8 T$ k
我覺得孛亞男做金萍梅比我預期好,話晒佢首次演喜劇,角色誇張得嚟未有令我反感,你又覺得如何?os.tvboxnow.com4 [/ @4 T8 w- z* t# b

* P( m# N  Y. j# T, Qtvb now,tvbnow,bttvb2987844
+ q; M' y& J6 t1 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:20 PM
0 q7 F' F, x3 |( t% K

& O3 j+ {; ~' \: v6 g/ Hos.tvboxnow.com亞男好用心演戲架.. 佢同祖藍一齊, 祖藍可以教佢更多... 响呢套劇.. 最鍾意佢成日搞祖藍個頭
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- r5 q( ]& L7 c% R& r" K
當中有好多首我都唔識,越近期嘅越多未聽過,聽歌我好out架。
$ c5 o% n5 r) ~% b; s3 R; {
+ V* g: ~/ \% V1 m+ w% _os.tvboxnow.com細佬你啲叔伯們冇講錯,佢藝名叫「黑妹」姐(李麗霞)呀,非常唱得之餘,仲係好些三、四線藝人嘅經理人嚟架。
" P0 g* o" q- Q8 n
- d# u* B8 l) [, C  F公仔箱論壇2987841 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 e' N" }- ^6 B" b6 ?7 E
leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:12 PM
- D& ^* y' U  ?. I; f% m8 v; OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 @2 m# [: A) v$ O2 @嘩... 經理人添呀?? 其實劇裡嗰個黎彼得係咪又係歌星嚟架??
/ ~8 g, V& O( Y9 u' c/ o0 A5 }4 hos.tvboxnow.com2988372( j8 @4 \3 Y1 P7 |
係露芙啊。公仔箱論壇0 t' z# q( b& ?/ q& ^
佢係本港電台靈異節目嘅「阿姐」級人馬,佢逢週日凌晨(其實算係週一)新城電台個《恐怖熱線》我都有追。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- d6 ]2 f5 {" V! B2 E0 B
佢本身係基督徒,但講鬼怪嘢又好好聽。
3 }& u. ~' d" `" l8 Q- u+ i, t0 v" L' h! a; x# ?! V! `
唉吔sorry呀細佬,忘記咗你好怕呢「亭」嘢添.... ...tvb now,tvbnow,bttvb# }/ r1 ~3 ]* q7 a7 j# s
leekwoklam 發表於 2014-11-26 03:17 PM
; q; \$ t' m4 `/ B( @+ L
0 {3 K4 |: @+ u7 d" pos.tvboxnow.com我係好驚睇.. 聽又好啲 .. 鬼呢個字响聖經都成日出現架
5 ~( C- ?0 L0 s2 B  d: l

& z; }: c4 q6 x2 A, r& \公仔箱論壇 呢張相直頭似李亞男扮吸血鬼想咬王祖藍....
% n8 V- K/ S  ^) Q+ E4 los.tvboxnow.com如果唔識呢兩個人,根本唔會相信佢地己經結為夫婦..
  r, y8 B' P' [' r4 n
# f. V1 {* S6 I. qLamLam 好嘢,將呢套刻中的角色逐個詳細講解....分析中肯獨到...
% l, f$ k* Z$ O7 f4 D" ?7 ^睇完你打出嚟,你要我講我都講唔到你咁多資 ...
7 ~# L. X1 o1 B9 V* ~tvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-11-27 06:37 PM
. m) T% I- `5 Y, W# \& L+ B% otvb now,tvbnow,bttvb
- ?& H# Y& r" S/ h& N4 R0 \os.tvboxnow.com亞男吸毒變吸血呢幅.. 勁好笑.. 又搞祖藍個頭
( {% B: m$ ?0 z, w/ A' @

+ B. v$ h: v# |1 A! o, i: E/ P公仔箱論壇哈哈!我就係想攞嗰種吸血feel........8 t5 u8 `) Y  s3 n/ T  ?- [; w0 `

$ \) [3 A9 {/ N/ gos.tvboxnow.com講起都慚愧,因為時間所限,都冇睇其他台啲劇,睇完tvb啲劇後就自動波走去睇美劇日劇,HKTV要遲啲先補番LU。 ...
9 l; ]7 M$ g, C5 I4 Jos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-29 12:17 PM
, I9 {! n& k& o! {tvb now,tvbnow,bttvb- k  {0 \% m) F
lamlam, 睇HKTV喇.. 選戰好睇呀...
$ a1 T8 J2 ?& e$ M
2 j& D* l6 L: ~) M8 Y老表其實都好有最近嘅政治話題feel架.. 由其最後呢幾集