返回列表 回復 發帖
其實唔係咁明乜野叫借庫..
  S* I' f9 \" C0 D/ c% M# h; iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。维基百科
  w2 |& ~1 [* e2 I5 R  ^% G公仔箱論壇觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...
: \' {- q* b; e6 T2 ?9 ptvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# {% b( \% D, i. \2 f6 d5 F- ]
唔該晒!
' r& f4 {* P3 {/ Q7 _4 G9 Hos.tvboxnow.com細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
7 R, u# Y4 G) @  G& j# {) t1 W公仔箱論壇2944234tvb now,tvbnow,bttvb1 u4 Y: u" S1 a& T% T+ P/ @2 R+ x. g
2944235公仔箱論壇: Z) f  s3 V& v3 m( D
我再補充少少吖。
' x, ~3 `. r7 W0 ?+ Q0 ]公仔箱論壇香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...tvb now,tvbnow,bttvb9 \) L) k5 h" `
leekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
os.tvboxnow.com6 s5 k8 [' l3 b* B1 n

6 |& S' r/ V- b6 e6 C即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
. j! B) F5 y3 i) A* i9 x* V9 _公仔箱論壇下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
) }$ t0 U. u$ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
, p3 `! o) T% b8 {tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇3 i* Z' o" ^1 v$ M) w) T
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
公仔箱論壇! o5 k. t+ C6 [5 t' V
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
- R" m; Y* w/ |7 n/ Htvb now,tvbnow,bttvb0 Y9 ^0 n" p% Z: T* i: G
9 g# i- o# k1 P) K% ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, B: D) Q5 B" q. O2 m& Z
公仔箱論壇0 ]- @; L. D/ w0 ^% J+ V
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea
4 \# R. ?) l$ S! W1 {! B$ f
9 J- y6 r2 t+ k- a3 _3 H; F7 u公仔箱論壇十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
' Q, Z# i. F* j6 v1 Y8 Umnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
6 B7 Q, a% N4 l: e. oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. d. n; M0 c1 z) ^- W8 ?% R
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
( H- m$ C+ h* w" P( i6 H7 ^
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
  z' j( r* [% y4 v7 e9 ~1 a# hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
( A! f- }1 I0 I# U# k; R( K+ ros.tvboxnow.com7 @6 y6 A$ h: K6 k
等我代寺廟答你.. 九出十三歸
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.* S8 N* P) ?% h3 g
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
os.tvboxnow.com) H$ V; R7 B6 y7 M& t

' e9 M: P. {! C, G5 T/ K6 x1 b! `os.tvboxnow.com兩個臥底嘅BB會點架??
- S: W) z/ T3 O( R" ~: S
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
* s6 w4 u& l' q# Oleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
) D+ Y  P/ l# |os.tvboxnow.com
# y3 U) k$ u; f: ~! C. p你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
os.tvboxnow.com" Y. ]* c$ X$ x) W1 {  C
' M$ y" I5 G$ \4 z1 D  d. d: z; @
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,tvb now,tvbnow,bttvb; e' G* j% r; W+ k, o: i
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
" {% C9 F2 J8 `* Qtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
+ m0 F" F! ]4 k! F0 p* |+ v公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb( i! l! U. t4 k' O9 @" s, L
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. os.tvboxnow.com& |4 y2 I4 T8 D" r2 B

" h* N5 H8 A' V# @+ n9 y# w  w, c父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
7 h% k3 Q- g# f  E' t* W0 w' {os.tvboxnow.com面對危險機會太高, 死亡機會也高...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ f2 t( W) k0 C7 V, v
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
3 N  ^/ @% g; V/ G$ W
tvb now,tvbnow,bttvb9 G; Q0 J7 [  I  ~
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
8 ^3 S% A  e8 A% ]4 \tvb now,tvbnow,bttvb細佬,你真係越爆越多嘢。# n  R6 L# [( {! v4 Z
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
/ c) c9 P  ~  b/ I4 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
0 N0 g0 y! j! S8 s. v公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb! }* Q- J/ j) k' d* K+ t  ~
巧驚... 唔會嘅
爆seed釘姐不是掃黃
% v% t7 L& c$ R. A; Zos.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-27 04:17 AM
& k7 d9 z+ w: P/ {9 G2 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 F  d- ]" z/ }, S& J! W要求轉組
$ Q9 l, e+ P: S0 X- n$ Ytvb now,tvbnow,bttvb入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
: ?( M' u" I0 _- _2 ~  [tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-27 09:57 AM
4 m: z& W$ T1 y- T( H5 a0 p4 |

/ {1 Q$ X% b8 _2 l  o/ ~9 r/ Y* s6 {CY受保護... 大後台!