返回列表 回復 發帖
( q' s- r: t# Mtvb now,tvbnow,bttvb第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。
5 g% j8 a2 o5 K4 O- S7 D2927296
" _/ H& K9 @/ X$ H! T, vos.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-8-29 02:08 PM
: m/ I/ g4 f+ pos.tvboxnow.com
/ o8 H, d8 Z5 _1 O$ Z! V0 L+ I4 utvb now,tvbnow,bttvb話時話吖, 呢個阿棟幾靚仔咁喎.. 新人?? 唔知佢有無幾會呢?
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。" O6 ?, G2 [% L" f; _
你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?
# X) O3 T$ k* t7 B- B( T, n% s. z29273063 f' a7 r# c6 ?# g( F* N
今日睇 ...公仔箱論壇$ a3 z7 s; m' ~7 v
leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:28 PM
# ~: d, U: G" N- x# ~

) E; F) o5 }. s  \7 u! {公仔箱論壇即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇
1 e. ]1 o* l! J; K; i
阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。
) |9 G2 ^' B! Y8 Pleekwoklam 發表於 2014-8-30 12:32 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" K$ a9 o, j4 m" |; c
0 F3 F! m0 c+ s, F- R
你地知唔知阿棟真名呀?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  j7 ~, f$ \, x+ C! o4 ^# k
哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。公仔箱論壇4 _, `9 }: J2 N
2927826公仔箱論壇7 j' M1 |) M: v/ t3 C
leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:18 PM
6 b: P% D* S9 ]/ ~0 `tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! z5 y& l- j  p) w
峰哥變咗金魚佬呀! wakakakakaka...
" q+ I  Z! Q) A! c
% T8 C9 m$ W5 x( \- G細佬,阿楝真名係陳光耀啊。
; V  z' N5 S! v$ V! ytvb now,tvbnow,bttvb幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。tvb now,tvbnow,bttvb4 y, a: t0 D8 O
嚟緊啲劇大家支持一吓吖。0 f! F; Q5 d7 l/ Y& w/ Y& {1 b
& J! m0 d. h2 U$ H7 {leekwoklam 發表於 2014-9-1 02:33 PM
) P7 W3 R6 n* f" x! a) L; K" Ios.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb% n+ K* x3 G* u2 g
好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
回應釘姐撻唔死都幾神化, 我嘅答案係-->幾神化有幾神化都得呀.. 佢係UC嘛.. 超人嚟架!.. 只要有少少地方卸力, 就輕而易舉咁彈開安全著陸喇!
" p4 t' C9 G  C+ Z公仔箱論壇哈哈,你係咪影射緊軒仔呢? 8 C6 J! k2 P: t; Z& ~3 ^
2929839: X3 J* j9 n$ f8 h% m. Z8 j
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。
% M, ?  w0 G! j2 Sos.tvboxnow.com TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  }# d5 @' Z7 d4 N2 l$ t3 Q
3 g$ z8 R0 X2 ~# {0 N
leekwoklam 發表於 2014-9-2 12:38 PM
% _* j- J0 `2 j) s

5 }8 z4 d: k$ E+ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka..
現實中我幾唔鍾意啲女仔明明己經好鬼高仲要著埋六七吋的高踭鞋,替死咩?!
+ ~7 ]5 L( }2 k, F8 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) I: j+ ~- P5 f1 s- H$ o/ l
徐子珊係唔太高,又係慌死執輸,呢個陳敏之本身高度己經夠晒有凸,仲要咁著!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. e. b) q9 ]. {7 v- Q0 K1 L2 a. R9 ~
欣賞佘詩曼的一個特點,戲中無必要時唔會著高踭鞋,要跑步或者 ...tvb now,tvbnow,bttvb( P) h9 Q4 L) X- x+ w" s
金田Sam 發表於 2014-9-2 02:08 PM
$ x' Y( L* \% V* x! M
) F/ H9 R9 G6 P& J( K+ R
你錯喇.. 阿佘對係內高波鞋嚟架.. wakakakaka... 你有無睇超級無敵獎門人終極篇呀.. 佢好矮架...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 e# K+ J; I  Q
, S# E! m$ q# D- W' t' a0 O% p) }tvb now,tvbnow,bttvb啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。1 ~' i( E9 e( ?- B
leekwoklam 發表於 2014-9-3 12:51 PM
/ }1 e2 h$ c( ~/ |% i
' d' U! g8 Q! f1 v0 F8 l) q
幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚有身高
Ep7 Around 6 minute
" e: G7 Q' |/ |2 Ros.tvboxnow.comKobe home address...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ c! e9 R& j$ J5 O
xxxxxxxxxxxxxx: k5 L9 r' t8 J: k
xxxxx, Shatinos.tvboxnow.com( G" t' L# |- Z* D& K  g% k8 W4 x
Kowloon, Hong Kongos.tvboxnow.com* q; o5 l! U' w5 k

9 j/ H6 a: @6 Q公仔箱論壇When did Shatin become part of Kowloon?
  v! s3 h$ b1 S' A$ nPedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
2 G- Y+ j! O4 T0 ~公仔箱論壇
0 {% a: \+ u4 ^/ K8 k+ `3 K你唔講我都無留意呀!
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...
. W- Q- |% D& a8 R' gtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
) V) @- v* Z% J7 [
( H5 ?; ?8 \4 h/ K% _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
03/09/2014 大家支持阿佘以釘姐再奪視后嗎?
& L+ k) S9 A" @6 Eos.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* W$ |1 r1 K7 X$ {. v
又改主題?& Q3 [5 @; `/ Z! n; @
佘詩曼的確係[視后]之選,好多由佢做的角色生動有趣,# \: @' }# w: o( o) }1 n7 y
各有各唔同性格同取向,做到唔同的[佘詩曼]出嚟,tvb now,tvbnow,bttvb: W1 b9 F, e9 I: F4 P- ^; ^- b
天與地的阿佘,花家姐的阿佘,連十月初五的阿佘,
4 ^7 R; ]- G2 i" Itvb now,tvbnow,bttvb古 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! O% G6 A! L% }  }) P7 x
金田Sam 發表於 2014-9-5 03:11 AM
- f1 m4 ^! a. J1 q+ d  `os.tvboxnow.com
8 U  X4 [0 ~3 jos.tvboxnow.com唔係改主題呀.. leekwoklam嘅帖通常會連續update套劇劇情架.. 咁就算我地未睇套劇都可以貼近了解下劇情嘛!
6 q& x) U1 f- }5 I公仔箱論壇我打中文太慢la... 英語會比較快
. ?& X) f( g& w5 F3 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-5 03:14 PM
2 c5 L! i: F! P& |公仔箱論壇公仔箱論壇1 J$ {  v$ Y! Q/ M: h% T
我以前打中文都好慢架.. 用倉頡打快好多.. 好過手寫... 好易學.. 睇書或者响網上學就得!.. 中國人中文字表達.. 由其港式中文.. 好感動
+ N: v" F5 E2 C/ a: u9 i' [去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。公仔箱論壇$ g, T# Y7 U+ j* t! [; l
leekwoklam 發表於 2014-9-5 03:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. v- `" E8 U. [. |* M/ p- L8 ~5 K, R

% V) i, m' n  v: jos.tvboxnow.com我覺最爆笑係, 佢居然响咁嘅情況仲要轉個彎去屈人响投資度吸水... 我要多多向佢學習呀!... 之後比爆seed向麻雀枱屈番佢.. 幾正呀!
The body heat part make no sense, you only do that when you have no other choice, but there should be plenty of heaters, warm water etc in the hotel.$ z# `( ^6 K3 m6 v$ y3 x
0 w0 o* p5 W6 Z, d6 c
As with security of the hotel, if the cleaner has ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 `* c3 n! d5 g4 o! B" K
mrfusion 發表於 2014-9-7 04:35 PM
$ @, D1 g2 p& }' n( V8 J* gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 r5 i2 q! g/ m3 ?係咪!.. 我第一個反應都好似你咁.. hotel一定有heater架嘛.. 唔make sense! .. 都係嗰句"揾戲嚟做"