返回列表 回復 發帖
" |& @  F3 Q3 O, _
多謝多謝,我要財同健康夠囉,哈哈。3 i8 X  J. O) J) J6 f( F; ~# ^
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:36 PM
1 _5 ?( ~+ n: _. a4 r
- u( S8 }( C3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我三樣都要.. 財,色,健康
) {# u' U/ _! D4 T' m0 h, U
拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪
/ `7 p6 i' s& P; b4 |6 u時間可以是1至2年tvb now,tvbnow,bttvb' I4 O7 q2 j& C8 e9 P
Pedestrian_A 發表於 2014-9-11 04:07 AM
# f' T, y7 r  t3 b) `
公仔箱論壇2 }& T+ f. {% j: d! S
我呢度有可能十幾年添架
38# 金田Sam
0 z/ I& H* W6 N, yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  ^4 v% H, n" c, h( F; J& C7 n% f$ y; b回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"+ }0 U6 S1 f6 U2 q6 T0 t
os.tvboxnow.com5 v. z- I/ Y( r5 o1 t3 }8 w
係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你响邊樹得到啲資料架??
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...
# z3 ?0 j  S( k' i' L3 a% c% \$ j) J3 G' S. s; b' }5 Q
你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。os.tvboxnow.com5 @* c" E4 P& Z3 h  n& P
leekwoklam 發表於 2014-9-13 04:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! K4 W: _, M2 ~5 I  }
公仔箱論壇7 j2 r: ?! M- K
未入過男廁唔知.. 不過我地呢度應該點都乾淨過香港啲公廁嘅.. 但係都無人會响公廁gathering架喎
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶
4 u6 O* r1 Z, I3 U, i5 O$ S; atvb now,tvbnow,bttvb
0 q, n; v# a/ ^7 q+ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?
! o  @- n" K7 y" pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ S2 o: M$ v3 f  C) w% I) r

! L9 g9 V: r. z. z3 k歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨
" p% X& ^* z9 J  t5 `( {( |" ~1 c6 E6 A$ qtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-16 12:34 AM
( \8 b: W& A2 j0 h; N" H2 J6 D4 xos.tvboxnow.com
6 Y6 Q2 ~1 r2 n. h# [9 Z* l肚痛喇.. 咁都比你諗到! 但好似佢三個c9阿媽鍾意歡喜哥.. 唔係歡喜哥鍾意佢地喎... 鹿死誰手
# L/ x: G% W* K9 K( i, [os.tvboxnow.com係呀,我都唔係好有興趣。
, G# d: A+ K$ N所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......
& A' d! w2 b/ p) Q) ~0 ?仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?os.tvboxnow.com  i8 ~, ?+ b! D# D+ o
: N" Q; \6 p; p# Q8 uos.tvboxnow.com
1 k) |. |( b. y7 _公仔箱論壇我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫 ...公仔箱論壇/ Q/ _# e1 M- f1 l1 q& G
leekwoklam 發表於 2014-9-15 11:14 AM
4 H1 O. k9 @! ~2 n: y" v  Nos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com: \. u; F; x5 {
UC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索!
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!
) z# k- \$ w! D+ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。
& J! E: H* m# T& A) D# Q公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:18 PM
公仔箱論壇9 K; b! o0 t) G; Z

' I& z' ~0 R& q" T多謝lam lam$$.. 如果唔係見到mnb1123多謝Vandas姐, 我都唔記得多謝呀... 多謝Vandas姐呀.. 多謝你地兩位
os.tvboxnow.com4 E4 R  O% V$ t& {( X# H
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......& F& G* \. w* |# n) U
不過我唔係嫌美儀老啊。
2 n7 a1 h. S! d4 p6 ?leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
' S( @3 D+ l/ q: ]2 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 H4 s4 O& v# l- K) R& X' u! z( L
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
# A* R' x0 [. b% E唔.....
  O) f: p5 D6 |) y" J美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
. S- C' W$ P/ |tvb now,tvbnow,bttvb2939556tvb now,tvbnow,bttvb! v0 @' G+ @8 P& k# m  z0 j0 A
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
( y% K1 _# H! Q% j4 i公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
4 f8 }4 t( s& t  E1 dtvb now,tvbnow,bttvb4 i' x! E/ c# K6 U
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
; b6 Z/ H0 F+ D9 x+ k9 b; h4 Y0 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. X4 x" C: C7 C% |9 z哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢公仔箱論壇& a/ h& e2 w$ }
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
9 m2 W, w5 N' M% p" m9 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* B" s- v9 K( W4 ]0 c6 _
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
( M$ q5 s& l! c
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
: G6 h3 O) {% Y, ^( HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2940553& o  }$ _* `5 u- R* W2 C& ^
leekwoklam 發表於 2014-9-18 01:09 PM
* y5 m4 {' J' X1 G7 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 w6 _; R4 x2 e" ^: i, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝lam lam & Vandas 姐
補充茅山聖物紅肚兜
$ o3 R  ?0 E) R( h7 b6 |# f5 Gtvb now,tvbnow,bttvb2940554os.tvboxnow.com5 l4 G) ~( O' c/ Q6 u- L! I
/ Y2 G' R" N" T% |1 h+ B; _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-18 01:16 PM
7 |9 o0 F* F( J! V6 x; Ros.tvboxnow.com
; z( @/ ^1 _- V: d+ S5 l7 Vos.tvboxnow.com等我都買件紅肚兜著下先