返回列表 回復 發帖
hoho....周哥哥..Good evening..~
~DingDong-Q~
fls125....will today a busy day for you??
twisties cheese!!!
i have 3 yrs did not eat that already..hahaha...
fls125...can ask u something....??
u took that picture with you? or you search from internet??
haha..i see,
猫会不会做芝士蛋糕??
我吾识整糕点喔,都未整过
lhy92725 發表於 2012-3-26 02:30 PM
哦~....某想过去学做蛋糕之类??
定是猫比较喜欢学做传统ge食物/??
我好少食甜品
最多都是食下朱古力
lhy92725 發表於 2012-3-26 02:39 PM
哦。。猫不喜欢甜品??
大多数女人都中意甜野ge波。。。
甜野食得太多吾健康架
lhy92725 發表於 2012-3-26 02:50 PM
又某人叫你日日吃ge...全部东物,吃得过多都是吴好嘎啦~
久不久吃下,都Ok的~
可以分d比我吃~

甘又是ge...都是要有兴趣先得。。如果有,做少少一点点,一个人吃嘛得咯~
有或者做多ge...分d比你ge男仔同事/朋友。。可能有发展leh??haha
猫 : 学起来。。可能以后你可以开间蛋糕店呢??hehe

edded : 吃饱啦,现在是下午茶时间咯~
你吃左味啊?
MY GENERASI- (Malaysia)

態度,比事實更重要

態度可以影響你的生命

每天,你都可以選擇
要用什麼樣的態度擁抱這一天

仲有10分钟。。ob爷呢??
夫子 ...  又放工啦 ...
fls125 發表於 2012-3-26 05:51 PM
是啊~。。going home soon~
wish you have a good evening~