返回列表 回復 發帖
巴西冇左尼馬
mintone 發表於 2014-7-7 03:21 PM
對呀,用直昇機去醫院,他就不能參與四強戰及知後未來戰,所以德國D賠率大跌成3倍有多呀
貓姐我同意小強兄說,我都今晚賭區2億博10億,希望大WIN的話,我都會贊助不少於5億金額給貓姐決賽之戰用途,希望大家決賽再玩的開心D啦,最後貓姐你先存D錢入銀行啦,我守候贊助多2億給你四強派彩之用
暂时吾使赞助住,等四强两场完佐睇下要总额几多先都吾迟
我听早要派彩,现在存入去都无利息,所以我吾存架啦
lhy92725 發表於 2014-7-8 02:58 PM
好啦,就先赞助你1億啦,你就可不用入銀行啦,
都吾使住,等我派晒先都吾迟
lhy92725 發表於 2014-7-8 03:03 PM
好啦,
今晚戰爭必定好睇及大送金錢啦
同意,有點可比大家參考,通常世界杯打現時,在四強戰,入最後戰在過去數據都唔會派太多主力出場,所以在任何一方先入波,就會主守後門一點,但今次巴西都傷了不少主兵,後門都穩固,真是兩隊硬仗之戰,必定好睇!
太陽兄想世界杯贏返筆錢啦
緊係想琴日係賭區買左少少德國一家要勝出呀, 吾係我買果D凍過水
mintone 發表於 2014-7-8 03:28 PM
對,我剛剛都買咗2億,如WIN的話,可收10億
老细系度都蛇王先系最高境界
lhy92725 發表於 2014-7-8 03:28 PM
同意,蛇王的最高境界,就係把明蛇王,但係交足每日你工作需要的功課,老細都吹你唔脹
你買咩?
mintone 發表於 2014-7-8 03:33 PM
你覺得呢
梗係買贏嗰隊咯
lckiong 發表於 2014-7-8 03:39 PM
有講等如無講
講咗,要等打完場波先有效
lckiong 發表於 2014-7-8 03:52 PM
打完場波先有效 ,就等睇啦
德國在30分鐘內入5球,德國大炒巴西,所以匿名人兄可能會中0-10德國勝,但係無錢收啦!我都在賭區補了飛,可淨收1.2億派彩,所以明天繼續玩暗樓遊戲啦...哈哈!
無人中到波膽!
At present, the German victory7-0