返回列表 回復 發帖
猫姐早安
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔知架,見到張得意未放上來囉
貓姐早晨
blueocean版我見你近日籃球區到玩了不少,都贏咗不少喎
貓早~

J版咁錯蕩
lckiong 發表於 2014-5-16 11:16 AM
你無到我會館爬上午的帖咩,就知我什麼咁錯蕩啦
法國 1 VS 1 尼日利亞
德國 2 VS 0 阿爾及利亞
阿根廷1 VS 2 瑞士
比利時 1 VS 0 美國
希望會好睇啦
财神版你好特立独行喔
lhy92725 發表於 2014-6-30 12:28 PM
什麼,講世界杯??
因今年世界杯賽唔可以用正常角度去想, 要編離少少去想... 都係亂估玩下,係自在參與
今晚法國果場有咩心水?
mintone 發表於 2014-6-30 12:48 PM
法國在上場最後一輪小組賽選擇給予部份正選球員休息,但領隊迪甘斯依然有著傷兵問題困擾。後衛沙高很大機會缺席這場與尼日利亞的16強比賽,
他在上場比賽受傷及腿筋問題,相信迪甘斯不會冒險派他上場。
由於哥斯尼仍在康復中,所以估計中堅位置會由文加拉和華拉尼出任;中場則由保羅普巴和穆沙施素高坐鎮。
至於尼日利亞,他們亦有著傷患問題。在上場2-3不敵阿根廷的賽事中,巴巴杜迪手部被隊友射傷,領隊基斯表示他不會在這場比賽上陣。
這場有63%會和波,可能要加時,去磨場,會保守一點,但法國我是睇高一線
8强正式产生
大家又黎估下波胆
今次增加一D玩法,希望提高大家的中奖机会

法国VS德国
巴西VS哥伦比亚
阿根廷VS比利时
荷兰VS哥斯达黎加

1.90分钟波胆(答中每题3千万)
2.是否需要进行12码大战(答中每题5百万)
3.结束 ...
lhy92725 發表於 2014-7-2 09:49 AM
支持貓姐8晉4活動,所以再玩大D啦
lhy927252014-07-02 10:55 AMTVB 100000000 元積分轉出
1.法國 1 VS 2德國
   巴西 0 VS 1 哥倫比亞
   阿根廷0 VS 1比利時
   荷蘭1 VS 0 哥斯達黎加
-------------------------
2.法國VS德國---否
   巴西VS哥倫比亞---否
   阿根廷VS比利時---否
   荷蘭VS哥斯達黎加---否
-------------------------
3.晉級的隊:德國
   晉級的隊:哥倫比亞
   晉級的隊:比利時
   晉級的隊:荷蘭
等住睇四強的誕生
係喎,要玩下架,要出錢及出力玩架,才是水區的精神嗎?
其他贊助遊戲各大人小人!!
gracechanstuart 發表於 2/7/2014 12:38 PM
何來還有其各大人小人??
有小人
巴西 VS 德國
1.巴西 1 : 2 德國
2.否
3.德國
------------------
荷蘭 VS 阿根廷
1.荷蘭 0 : 1 阿根廷
2.否
3.阿根廷
----------------
好緊張呀四強之戰,希望德國能WIN啦
另外是給貓姐的活動贊助金
lhy927252014-07-07 03:05 PMTVB 150000000 元積分轉出
期待德國高空轟炸巴西
mintone 發表於 2014-7-7 03:10 PM
對呀,轟炸成功的話,就可有淨收8億的派彩,又可望進一大步啦
貓姐到時唔夠錢派,請出聲,我到時再贊助有關活動,最重要大家玩得開心