返回列表 回復 發帖
多謝大家幫忙頂上
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-25 04:59 PM 發表
帮靓喵喵顶返上去,喵喵我好挂住你啊
馨馨~~工作忙嗎, 我最近較忙, 還有一星期就去旅行:onion05:
要趕工
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-25 10:41 PM 發表

哦。。(缠)打chan就找到了。。
纏身~~噢~~明白了, 我用速成, 唔識隻字, 就點都打唔出
原帖由 posman 於 2008-5-25 11:21 PM 發表

嘿嘿,我甘高道行会惊你只瞄瞄!

不好讲甘多快D拿钱来!!
唔識死字點寫~~等我幫下你先
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-26 12:13 AM 發表

哦。。算啦。。过去左啦。。
睇佐你果個字, 我就識啦
多謝你呀
原帖由 kingworld 於 2008-5-26 12:15 AM 發表
喵喵我黎踢馆架:onion05:
踢館罰雙倍~~多謝6千萬
原帖由 nicboy2955055 於 2008-5-26 01:04 AM 發表
hello.
歡迎光臨
原帖由 toyo88 於 2008-5-27 09:22 PM 發表
只猫去左边Le~??
隻喵~~病佐啦, 發燒102度39.5度, 發冷 發熱
要早抖啦, 各位唔好意思, 我去睡啦
多謝大家關心, 發燒兩日,
今天總算沒再發燒啦, 只是咳到個肺跌佐出來一樣
我要去旅行, 千萬要快d好番, 唔想上唔到機呀:onion03:
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-28 04:23 PM 發表

喵喵你病左?尼+好返点没。我近来比较忙。而且心情唔系甘好啊
馨馨~~心情差, 點解呀,有什麼唔開心都可以同我傾, 唔好自己一個人承受呀
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-31 12:42 AM 發表

喵喵。。你病好番就好喇。。来。。我地庆祝下先。。
重未呀, 而家重煲緊中藥, 我估~~起碼要食多3或4劑先會好:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-31 12:50 AM 發表

咁你就要多D休息喇。。我等你好番再同你庆祝喇。。。
多謝你呀, 我一好番一定通知你, 等你請食飯:onion18:
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-31 05:11 PM 發表

我好点啦,最紧要你好返,旅途愉快
今天比昨天好, 但是, 還差一點點:019:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-1 12:13 AM 發表
瞄瞄,希望你早日康复。。:014:
輝哥~~承你貴言~~昨晚咳到睡唔到, 今日個人散晒
我要去睡啦~~希望可以一覺睡天光
我回來啦~~