返回列表 回復 發帖
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-9 01:00 AM 發表
系啊,都有整个月啦。。。哈哈:014:
希望會見到你多d啦:014:
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-9 01:17 AM 發表
一定,一定,我唔会令你失望既,哈哈!:014:
有時間就吹下水啦, 千萬唔好比壓力自己呀, 係度輕鬆下好啦:onion14:
原帖由 vwwo 於 2008-4-9 01:44 PM 發表

我D指数一排高、一排低~~~~~:019:
呢个病都跟左我5年有多无少啦。。。。。。。。。。
咁要keep住睇醫生食藥, 會快d好, 和多些休息:onion14:
哈~~哈~~ddly, toyo, wwwo, walala, 輝哥, 比你地既對話笑死我
真係每日笑一笑, 醫生遠來我, 真係好開心
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 05:46 PM 發表

你咪系,彼此彼此啦!!
加埋我啦, 我都好恨錢架
原帖由 toyo88 於 2008-4-11 04:18 PM 發表

你开心就好喇~~~
點會唔開心丫, 見到你地係到吹得咁開心, 我都睇得好開心
真係好開心
原帖由 ddly 於 2008-4-11 05:34 PM 發表
什么500万。。。我都要!!!:onion03:
你都活躍佐好多
原帖由 toyo88 於 2008-4-12 09:12 PM 發表

我无么$$$既呀~!!!温第个喇~~
都唔錯啦~~哈哈
原帖由 vwwo 於 2008-4-12 12:54 AM 發表

甘我地去同咸鱼仔分尸囖!!!!
靚媽~~行動啦
原帖由 toyo88 於 2008-4-12 11:53 PM 發表

你黎喇~~
係呀~~你幾時做佐咸魚仔架, 好好味:onion18:
原帖由 toyo88 於 2008-4-13 12:46 AM 發表

唉..........每人都帮我起个花名.......有咸鱼仔,88叔叔,和尚仔,toyo仔..........................................:onion18:
我叫你做toyo算係最正常既一個:onion05: :onion14:
原帖由 toyo88 於 2008-4-13 01:11 AM 發表

都系你好~~
知道我好, 重唔自動獻身......捐款
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-13 11:46 AM 發表
靓喵喵,我来啦
有没有挂住我,你近来工作好吗?
馨馨, 是不是很忙, 我好忙, 不過真係好開心
原帖由 kingworld 於 2008-4-13 11:28 PM 發表
:onion05: 我顶
頂多d啦, 頂一帖, 好快又會沉底
原帖由 kingworld 於 2008-4-14 08:13 PM 發表

成日顶等阵我俾人当灌水  扣我分呢
你又唔係吹水王, 唔怕啦