返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-4-7 11:52 PM 發表
  喵喵.. 最近乖唔乖..
爺爺~~你去佐邊樹威呀, 好耐冇見過你啦
我呀~~做下版務啦, 同會員溝通下啦, 做下自己生意啦....你話我乖唔乖呢
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 12:32 AM 發表

反骨仔....
依~~拆骨再炸應該幾好味:onion18:
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 12:36 AM 發表

我特登黎揾你架
係咩~~等極都唔見人
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 12:38 AM 發表

哈哈...5系我合伙人有问题啊...系D人5低得我地踩入拒果度! 留难个mall management咯! 搞到我地要租地方都难...
咁樣~~係香港都係一樣架, 係d個時候, 有錢既話事:onion03:
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 12:40 AM 發表

好似系我等左你好耐:onion03:
我依家淨係得夜晚先可以吹水, 你晚上來都應該會見到我既
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 12:41 AM 發表

猫肉都晤错啊
你咁衰~~打~~打~~打
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 12:45 AM 發表

我上黎你都晤睬我 :onion03:
幾時有唔睬你~~你冤枉我
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 12:45 AM 發表

er....甘就少少5一样啦...尼度靠恶喀!!!
有時係架, 大家都有錢時, 就睇下邊個power大,
都幾無耐
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 12:49 AM 發表

我讲真架 甘你吃过猫肉未?
細個跟家人回鄉探親~~佢地煮龍虎鳳~~飲個啖湯~~不過唔記得味道啦
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 12:53 AM 發表

我呢d无名小卒你当然晤睬我啦 你d仔甘多
:024: 邊有d咁既事~~小女子從一而終
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 12:54 AM 發表

系甘啦...其实我地要斗都ok喀...不过就无渭D啦...
念紧点和平决解...
可能香港有太多商場啦, 都好少有d咁既事發生, 通常係一d大場或者非常受歡迎既場先會有
這種情況發生, 有朋友試過, 佢既同行叫批發商唔好賣貨比我朋友
好彩我朋友多朋友, 大家一齊唔入貨, 個批發商先唔咁亂來, 那個攪事者亦做唔住
不過~~係架, 好多住場耐既都唔喜歡有人來分杯羹,分薄d利潤, 其實邊有得獨市架
比你入到去都可能有好多事事非非跟住來, 如果可以的話選擇第二個地方好過
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 12:58 AM 發表

龍虎鳳即系麽
龍=蛇
虎=貓
鳳=雞
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 01:03 AM 發表

对我啊
好彩~~唔係
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 01:13 AM 發表

:024: 我系埋踩亲你条尾
下下顶到甘行
莫非兩位~~日久生情
原帖由 kingworld 於 2008-4-8 01:16 AM 發表

男人饮左嘛好补
女人都飲得喎, 不過~~好彩真係唔記得味道, 唔好彩係, 個貓頭而家都重記得~~天呀