返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-4-2 04:36 AM 發表

大花猫,你好吗?
好耐都无同你吹过水啦!!
靚媽~~好耐冇見啦~~你好:onion14:
原帖由 error403 於 2008-4-3 10:57 PM 發表
路過…有無人呢~
有人呀:onion14:
原帖由 error403 於 2008-4-3 11:01 PM 發表
睇黎都係無人
有人有人~~唔好走呀:014:
原帖由 vwwo 於 2008-4-4 02:00 PM 發表

我几好啊!你呢??
d排都幾忙, 好多野做, 不過,好開心:014:
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-4 05:22 PM 發表
靓喵喵
馨馨~~忙嗎
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-5 06:35 PM 發表
刚刚峇厘回来啊,就上来睇下你咯:014:
一回來就來看我, 真係好開心呀:014: , 峇厘好玩嗎
原帖由 kingworld 於 2008-4-6 02:39 AM 發表
帮喵喵顶上去:onion05:
記得每日一頂~~哈哈:onion14:
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 01:43 AM 發表
我黎顶下先....
武哥好耐冇見啦
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 01:55 AM 發表
系啊....最近忙左D...不过又5知忙么...少左上来吹水...
哈哈~~d樣跟我好似, 就係唔知忙乜
你找到舖了嗎
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 02:25 PM 發表

我都好忙,不过就忙到D心情好差~~~~~~~~~:019:
要放鬆自己, 幾忙都好, 盡量要自己心情愉快, 做事才利落呢
有時間吹多d水啦:014:
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 04:04 PM 發表

你就好啦...忙得甘开心....生意实系5错顶啦....恭喜啊...

我既铺啊...搵到左...不过其他野又有阻碍...我都知无甘易喀啦...碰钉先啦...哈哈..
慢慢來, 有些事不能急, 越急越亂
慢事起頭難, 遲下就會好好多:onion14:
多謝你, 生意確實好多了,我都要繼續努力才成
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 04:52 PM 發表

我果日复诊,我问医生点解我最近D心情甘down?
拒话:“系甘上下架啦,因为你个指数太低,所以你个心情系会有影响!”:onion31:
高又话无得训,低又甘既样。:onion03:
唉。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。:019: ...
靚媽是不是甲狀腺有事??
原帖由 kingworld 於 2008-4-7 11:26 PM 發表
:onion05: 喵喵
你又路過呀
原帖由 toyo88 於 2008-4-7 11:33 PM 發表
喵~~~好吗??:onion14:
哇~~好似失佐蹤咁, 去佐邊樹玩呀:014:
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 11:38 PM 發表

甘你尽量5好卑自己甘激啦....仲有5好太忙啊....:014: .....等好返D先啦....

知道啦..其实我都予左喀啦....系有少少预料之内, 道理之外喀野发生....不过...我处理紧喀啦...可能要延迟开张咯... ...
同人合作, 係有溝通問題架, 心平氣和商量, 問題就會易解決d, 千萬不要衝動:onion14: