返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-9-15 02:33 AM 發表

大花猫,点解我入左引用之后,果D Smilies 见唔到你个只打人果只????
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=123989&extra=page%3D1
係d度搵架:014:
原帖由 vwwo 於 2007-9-15 02:36 AM 發表

Thank you very much...file:///C:/DOCUME%7E1/william/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/william/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgfile:///C:/DOCUME%7E1/william/LOCALS%7E1/Temp/m ...
唔使客氣
原帖由 terenceng 於 2007-9-27 10:28 PM 發表
亏:onion03:
都係一樣,睇唔明:onion03:
原帖由 terenceng 於 2007-9-27 10:28 PM 發表
亏:onion03:
明啦~~明啦:onion05:
原帖由 canz85 於 2007-9-27 10:32 PM 發表

猫妹你好~~~~welcome to 吹水
第一次見呢, 你都係來自馬來西亞???
原帖由 canz85 於 2007-9-27 10:43 PM 發表

是呀~~我来自槟城~~你呢??
:014: 我來自香港~~:014:
原帖由 ljw1982 於 2007-9-27 10:45 PM 發表
你好!有没有买字啊??terrence兄骗人钱的!!
都係第一次見呢
有買呀~~送錢比佢
原帖由 canz85 於 2007-9-27 10:57 PM 發表

噢~~原来是香港妹~~nice to meet you 呀~~
今天那么有空呀~~很少看到你来吹水的~~:014:
香港妹
我又不是大馬人, 所以好少進來吹水
原帖由 terenceng 於 2007-9-27 10:56 PM 發表

有买有中只系时机没到!!:onion14:
涷過水啦
原帖由 canz85 於 2007-9-27 11:04 PM 發表

猫妹的HONEY是谁????
佢又想死啦
原帖由 ljw1982 於 2007-9-27 11:08 PM 發表

terence兄!!快快去注资啦!!不要令我们失望啊!
佢話我知一定有賺架~~
原帖由 terenceng 於 2007-9-27 11:09 PM 發表

当然系我啦!!
:024: 又亂說話
原帖由 ljw1982 於 2007-9-27 11:10 PM 發表

原来是你!!
唔係呀
原帖由 canz85 於 2007-9-27 11:12 PM 發表

万能兄是万能的呀~~没有得争呀~~~猫妹我们没缘了~~~
唔係呀~~我要逃出佢既魔掌
有冇人救我呀
原帖由 canz85 於 2007-9-27 11:21 PM 發表

大嫂呀~~~万能兄红颜出墙呀~~他在别位有收个情人小妹妹呀~~~:024:
所以唔關我事啦