返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-20 06:59 PM 發表

哦。原来是唔吃排骨。。中意吃猪腩肉。。。
猪腩肉很美味的喔!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-22 11:59 PM 發表

咁猪都系要俾人吃嚄。。除非系特别既猪咯。。。哈哈
除非你是迷你猪吧!可是。。。。。却又可当乳猪来吃哦!
原帖由 tingx2 於 2008-8-23 12:03 AM 發表

我伊只肥猪仲唔够特别??识得打字吹水的喔。。。。
太普篇了啊!
原帖由 vwwo 於 2008-8-23 12:07 AM 發表

应该唔会好累架,下午正系去过发型屋度剪发啫哦!
那么一定是变得。。。。。。。。很。。。。。靓。。。。。女。。。。咯!
原帖由 何非凡 於 2008-8-23 07:10 AM 發表
我睇到喎..........
wat hv u been seen???
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-23 12:13 PM 發表

哦。。。至特别是你的吃相咯。。今日都记得啊。。
靓仔!穿得如此漂亮是想去追婆婆吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-24 12:11 PM 發表
禁我言
又是cck吗?
原帖由 tingx2 於 2008-8-24 12:37 PM 發表

边个禁你言??找大佬帮你啦。。。
猪女,出来帮hoo哥啦!cck啦!
原帖由 tingx2 於 2008-8-24 01:39 PM 發表

只肥猪无权无势。。。帮他唔到。。。
如此没用的猪,就准备被我
原帖由 tingx2 於 2008-8-24 01:40 PM 發表

他又得罪他的边度??
谁叫cck爱禁人言啊!
原帖由 mun2 於 2008-8-24 11:40 PM 發表

我打死你好过你给人烧死。。。
那么我就来送你一程!
原帖由 mun2 於 2008-8-25 12:00 AM 發表

无其它部分吃? 我不要猪尾。。我不吃多的。。。
那吃猪头吧!不错的介绍哦!
原帖由 tingx2 於 2008-8-25 12:16 AM 發表
你地趁我唔系度。。。将我摆上台来研究??
因为你是唯一的猪啊!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-25 12:22 AM 發表

你。。你闻过她的??!!
他们是L....E.....S.......B......I.....A......N........吗?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-25 12:24 AM 發表

哈。。哈。。边个叫你这期红咩。。唔讲你讲边个喎。。
近期是粉红猪最红了!