返回列表 回復 發帖
原帖由 devil2007 於 2008-10-18 03:12 PM 發表
多謝各位的好意先,我唔肯定能否出席... sorry
十月份都有好多人生日,靚姐&jackson高版等等........都係其中之一,都可以借這個機會一起慶祝。
是你自己提议的!现在又是怎么回事呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 tingx2 於 2008-10-18 09:12 AM 發表

你地唔是讲帮他庆祝生日啊。。他唔来点庆祝啊??
就当作是为十月份生日的人庆祝咯!
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-20 01:59 AM 發表
我再顶顶顶顶顶顶顶
不要顶啦!等下算你灌水啊!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-20 03:15 PM 發表

你没出现,我就会成箭靶架啦。。。
原来你是想mun2当你的替死鬼啊!
原帖由 tingx2 於 2008-10-20 11:06 PM 發表

发给你睇。。。。461670
你还小啊!学小孩子发脾气,不好的哦!
聚会地点:LOOK OUT POINT
时间:6pm - 7.30pm
日期:26/10/2008
一边聚会,一边帮十月份生日的人庆生日

确定出席--金仔,小白,wk.hoo,靓姐,靓姐女...

看看先的--jclai,qq,猪猪...

还未确定--
wlt1110 ,Mun2...

经已reserve for 10 ppl.....so muz have place to sit!dun worry!

原帖由 bmoon1977 於 2008-10-21 05:38 PM 發表
小白顶桌了阿...?好快哦...
动作要快嘛!时间更改了我会准时到达!别担心啦!!
原帖由 tingx2 於 2008-10-21 06:30 PM 發表
哈哈哈。。。有十个人咁多??
定多,好过定少啊!
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-22 11:47 AM 發表

怎么大家都喜欢酱.... http://www1.tvbnow.com/images/smilies/default/onion23.gif" border="0">
他们都回来啦!他们不来就屈他们请吃咯!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-22 11:59 AM 發表
哦。。希望咯。。。真是希望多人会来咯。。。
但也希望大家也不要为了看球而忘了聚会的意义咯!
原帖由 vwwo 於 2008-10-22 03:41 PM 發表
我既宝贝女无去,因为学校考试,呢个星期无得返。。。。。
是啊!现在年尾,那里的学校都好!都在考试啊!
原帖由 mun2 於 2008-10-22 07:20 PM 發表
miaomaio 同 yng 呢?
miaomiao在前一天喝喜酒,怕累,不要来!
原帖由 miaomiao88 於 2008-10-23 01:33 PM 發表

边度有,我系风风面前饮水饱咔...
但最后你还是不会来啊!载你来啦!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-23 01:47 PM 發表

哈。。哈。。小白啊。。她都是得个讲架啦。。你算吧啦。。
算啦!我都习以为常啦!来就来,不来就算!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-24 12:12 PM 發表

唉。。我都唔够你讲了。。
你就干脆认输吧!