返回列表 回復 發帖
得中场者就是天下
所以还是冻结nasri和发布。。。。
看看bosingwa如何冻死lessi,就可想而知啦
最终曼联主场一球小胜
我倒希望巴塞客场狂攻车仔
虽然形式对车仔叫有利,如果车仔注册进1球,巴塞就要进两粒,届时车仔有可能为了1球小胜打保守战,然后巴塞就会狂攻的同时间接让车仔打反击,同样的道理用在巴塞身上也不为过1!
期待两队大大进足球!!!

回應 hi_there 第 4089 篇文章

车仔主场摆铁通阵,球长里面都是11后卫。。haha

回應 HIDE 第 4095 篇文章

巴塞后防没有puyol和marquez,只有寄望pique奇兵再现!
哈哈。。。终于巅峰对决啦!!
曼联对巴塞
原帖由 tok 於 2009-5-7 09:50 PM 發表
巴塞要讓車馬(兩閘),
曼聯就讓砲(費查)
如果曼联用车仔继续用对垒arsenal的战术打巴塞,行的通吗
奧雲...買左都無用...又係跌watt 跌太勁...

左翼..米堡都有個downing...

紐卡素真係好多球星...

高路仙尼 -算可以
維杜卡  -老了
S.泰萊  - 还不错
Nolan - 回bolton踢更好
Butt - 回曼联吃回头草?曼联中场人才济济
A. Smith  - 断脚影响!前锋青年才俊辈出
馬田斯 - 伤病缠身
奧雲 - 越老越多病痛
杜夫 - 从车仔过来伤病导致大失水准
祖爾巴頓 - 麻烦问题,大家吸毒嫖妓样样齐

對Nolan 有d興趣...不過我 ...
onlineboi 發表於 2009-5-25 11:37 PM
奧雲...買左都無用...又係跌watt 跌太勁...

左翼..米堡都有個downing...

紐卡素真係好多球星...

高路仙尼 -算可以
維杜卡  -老了
S.泰萊  - 还不错
Nolan - 回bolton踢更好
Butt - 回曼联吃回头草?曼联中场人才济济
A. Smith  - 断脚影响!前锋青年才俊辈出
馬田斯 - 伤病缠身
奧雲 - 越老越多病痛
杜夫 - 从车仔过来伤病导致大失水准
祖爾巴頓 - 麻烦问题,大家吸毒嫖妓样样齐

對Nolan 有d興趣...不過我 ...
onlineboi 發表於 2009-5-25 11:37 PM
紐卡素真係問題多多...... 上幾場我都係甘嗌....換咩人呀...叫舒利亞落去踢啦..

a. smith ...我最欣賞肯拼既球員...所以都幾like 佢架...我好唔捨得佢比費sir 賣走左 ...
onlineboi 發表於 2009-5-25 11:59 PM
你觉得很多球员从大球会转会到中上游球队多数都是病痛缠身不然就水准大不如前
但係如果紐卡素同米堡要賤賣球員既... 都買得過...

如果downing 唔係要抖半年...一定係搶手貨!
onlineboi 發表於 2009-5-26 11:30 AM
但是曼联中后场已经人员满患了。。。。。
好难估喔,但是支持
睇定先开post啦
下一季全部用小将打天下,就像当年的arsenal。。。哈哈哈

转自曼联球迷联盟,多谢!
曼联永远都是那个红色魔鬼...看到鲁尼的眼睛里嘛!!红魔精神不死