返回列表 回復 發帖
戴口罩
CC517 發表於 2015-2-13 11:13 AM
澳洲地唔兴。
關鋪收工
lckiong 發表於 2015-2-13 10:38 AM
关铺点卖大奖啊?今晚2千万乐都大奖。
唔好賣留返自已中,跟住請晒吹水區D老友去澳洲探你
CC517 發表於 2015-2-14 11:27 AM
行大运,赢佐个吉添。
喇叭師傅賣彩票搵大錢
吾怪得我屋企附近新開佐彩票中心啦
lhy92725 發表於 2015-2-14 12:29 PM
都是7% 之嘛。
你的兒子已經上大學.  1千萬有70萬, 你可以半退休!
Pedestrian_A 發表於 2015-2-16 03:05 PM
有边个铺头可以做1千万生意呢?
其實回報率都算系甘了
lhy92725 發表於 2015-2-16 04:33 PM
尼行D回报率好难冲上去10 伽!
路人甲又逗猫,小心D猫爪啊。

恭喜發財!祝各位新一年生生猛猛龍馬精神!
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_121.gif 廣告有毒
Pedestrian_A 發表於 2015-2-20 05:09 AM
年轻人时兴避年啊嘛。费事比人问有冇女朋友,几时结婚啦!
外星貓要面對問題不能逃避!
Pedestrian_A 發表於 2015-2-20 03:42 PM
外星猫好边款呢?
甘喇叭師傅兩位公子又幾時啊
lhy92725 發表於 2015-2-20 10:24 AM
有排都未得,仲读紧大学。
很多西方人25歲前結婚
Pedestrian_A 發表於 2015-2-21 04:50 PM
细说经验嘞喂。
哈哈,好有型的讀白....但事實的潛台詞可能係...

曾經,有一個很笨的女孩卻懂得理智地離開你,
不幸的是,現在有個更笨的女孩快要自投羅網,

準備結婚的話要好好地對人地一世啊,恭喜。 ...
金田Sam 發表於 2015-2-22 04:45 PM
心理学高手!
吓,你唔係香港人咩? 住新界架?
我英文當然有問題,PMS 聽過人地講,
但網上查一查好方便,全寫係經前恐懼症,
我只係估估下,或者佢只係一時為食,想講..
Popcorn ,Mango, Sandwich ...

哈哈,咁就會錯晒意啦....:lovel ...
金田Sam 發表於 2015-2-23 05:43 PM
新品种啊?

Banana Sandwich 就听过。

Popcorn ,Mango, Sandwich .栗米芒果三文治 ...健康食品呀...

或者係power magic software 哈哈,只係打三個英文字母己經要估餐死。
金田Sam 發表於 2015-2-24 10:31 AM
好彩唔使估 spring 咋,都唔知道想过春天定系要弹起黎。
不过路人甲比你搞到弹起黎就真。