返回列表 回復 發帖
我估柏金果球依嫁重未有人做到。。。。。。。。。。。。
利物浦1:2阿仙奴 (03/03/2012)

要多谢firemic兄提共里段精华片段,我巢左好耐都巢吾到,youtube block晒的片。
我估柏金果球依嫁重未有人做到。。。。。。。。。。。。
firemic 發表於 2012-3-5 08:39 PM
柏金果球就真系千金难求,就连C朗都无可能做到。
利物浦1:2阿仙奴 (03/03/2012)

zem4bEChuEs

要多谢firemic兄提共里段精华片段,我巢左好耐都巢吾到,youtube block晒的片。
mysteryray 發表於 2012-3-6 09:07 AM
唔使客氣,有時我係youtube搵唔到,我會去土豆或者優酷搵搵,
但係土豆POST唔到出黎,淨係POST到優酷D片~
其實小飛俠奧華馬斯都係一個傳奇,但唔多人留意佢地~

奧維馬斯出道早期主要效力荷蘭一些中下游球會,至1992年獲荷蘭班霸阿積士垂青,正式轉投該會。效力期間奧維馬斯最為人稱道之成績,莫過於1995年贏得當年歐洲聯賽冠軍盃,年僅22歲。

當時阿積士陣中多位球員都相繼改投歐洲一些大球會,1997年他亦選擇轉會,加盟英格蘭球會阿仙奴。效力第一年已力壓聯衛冕的曼聯,贏得英超聯賽冠軍,同年還贏得英格蘭足總盃。適逢西甲巨無霸巴塞隆納出手招攬奧維馬斯,於是2000年他決定轉投巴塞隆納。

奧維馬斯曾出戰過多屆國際大賽,包括三屆歐洲國家盃(1996、2000、2004)和兩屆世界盃(1994、1998)。2004年因持續膝傷宣告退役。

2008年8月10日,奧維馬斯宣布復出,於2008/09球季效力與職業生涯的起點球會前進之鷹。

第1:25-1:30果段亦堪称经典,射门被挡,补射一流!
Arsenal 2 - 1 Newcastle U. 12.03.2012 (Highlights) HD

阿森纳这一年:一个跌宕的、励志的故事

我想同大家分享一条片,讷条片记录左阿仙奴由赛季初既困境到现今既状况。
阿森纳这一年:一个跌宕的、励志的故事

童心未泯,來自槍手的搞笑時刻

評分次數

• mysteryray

欧联杯阿仙奴客场赢拜仁0-2,后卫哥切斯尼如何零封拜仁进攻。佢当时真系有如神助!!

令人振奋!!

Eight Years of Memories
http://vimeo.com/69360936#t=0

評分次數

• mysteryray

Patrick Vierra