返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
- J. z, z) m& ~$ {! Los.tvboxnow.com
, |/ R$ S" J' d0 L% b3 Pos.tvboxnow.com大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
5 H" b3 J% n. Y0 W- dmsn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。) O$ [) [* i9 G6 l' K
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨woTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 w! ]0 x2 u/ l* m: @
playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
* x5 Y$ x$ N6 W  _5 g9 Atvb now,tvbnow,bttvb阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
; [9 O, n5 `' o1 B$ ~
" g/ q$ s# |0 M: w& VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨
. m" [, V) O# J+ T/ c# }; F- t9 Pos.tvboxnow.com
" e* s3 [9 x. a  Q% u6 {- m0 y0 K# Fos.tvboxnow.comWelcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!
* _6 w; ?) ]0 p% C$ Y公仔箱論壇阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨 os.tvboxnow.com+ V5 i# Y- M2 H: _6 t
os.tvboxnow.com" e4 Z& W9 s0 C' X
Welcome  Welcome!os.tvboxnow.com( c" e5 u% I! t1 E+ N7 P9 d( G
yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~* B" }. O; I9 p; {1 \- [6 b& h. V
msn:[email protected]
9 t4 e; E' Q8 H黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
公仔箱論壇0 |1 H$ ~9 S" P& D

, |4 o) u) Q& v& U! y6 W1 G8 @係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
* f* B2 I$ V) A* `- Q3 x# O: n" R1 c: h$ Q, P$ `  y$ F+ k$ j
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
- m& Z% k. U, k1 v2 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d