返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
4 P+ H" `) G9 O9 J3 {os.tvboxnow.com4 M# r2 O, |8 a. v# f2 E: o+ `
os.tvboxnow.com/ z& r! V- c4 X! h8 x* v
' k' c/ t% Y. e) W' ?9 J# [; c! ]' s
os.tvboxnow.com, y  e0 @3 I0 f' n
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。os.tvboxnow.com2 E) U  m- |* y; v! ?* ~
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
" l- b2 D9 n, c3 C5 }  }tvb now,tvbnow,bttvb" ]$ L( k; L. L9 ~: ^
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去
; ?& R6 c! M7 K  P2 mk23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
, {1 [6 a) ?  ^) u1 r
7 t, p  K; ?8 D$ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
/ N" j0 C. A5 |0 x& I8 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% F" q1 `: L/ L1 z; m' Q& W. p
os.tvboxnow.com# }5 ~  S# Y; Z/ y( ~. u8 B
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

4 R$ x( u4 E( g8 a/ ?, q/ |2 D; |% K2 m3 ]3 n! @! V6 J
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。
; T) K9 {' W, {: p5 Wos.tvboxnow.com邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

! k5 o9 A, E1 m. `7 }& ^3 f4 \tvb now,tvbnow,bttvb
* C3 P7 j- z" R* sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。公仔箱論壇' U$ |1 c6 v$ F# l1 H' |2 P* C
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
% Y# y3 d& c1 P0 g1 o; f% j
, E4 s- }" a# d- u9 U- o/ ~$ G8 [% z
tvb now,tvbnow,bttvb7 ?) J! z, X" c8 i& M$ A
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
# Y6 p  t2 r7 t* w/ q( `' bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
! \5 V  n: R) i; Q: r! ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 b( C; B2 ~/ N5 j; z

- ~( L! `- {% K4 C2 @4 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: g2 @5 m! b" G  W( v* ~7 }; H咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
7 P# t# ^  h# N0 E8 W9 Ronline82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ ]2 H1 g* q! t$ X1 @/ F6 ]& J. U1 h
% r( Y% a9 k5 Z
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

( }6 n% k' W7 P. [$ O$ C公仔箱論壇) P: @3 ~, `3 I4 `; y7 q
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
0 b  e. {: u) h3 E8 ?2 i/ aos.tvboxnow.com邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
8 q. U7 U+ f) d' B9 @/ ~' I. G2 B
! Z8 Q$ n7 p& j9 r# ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 j# [7 r9 q: y
0 p+ M, }3 z% D5 U如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb