返回列表 回復 發帖
你们玩也阿.... 各个找回同年照片出来....
bmoon1977 發表於 2009-6-6 10:59 AM
如果还有的话!我也想玩啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
如果还有的话!我也想玩啊!
dicksonkhan 發表於 2009-6-6 12:02 PM
不准玩.... 要放近期的照片出来....
珍惜四人帮。。。
我赢紧啦!!!到以+都没有人敢放相!!
不准玩.... 要放近期的照片出来....
bmoon1977 發表於 2009-6-6 12:54 PM
你又无写明要近照。。。。
你又系屋企呀??
入谷温人
我赢紧啦!!!到以+都没有人敢放相!!
mun2 發表於 2009-6-6 15:34
如果我放18歲張相出黎...haha 第一是我啦!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
339# toyo88  

哈哈.....原來改左比賽主題>> [童年靚仔靚女選拔賽]啊 ~~
我需要時間“抄”返d 靚仔時既相
devil2007 發表於 2009-6-6 00:08
您唔好''炒''啦.
60年前d野塭唔番羅!
lux1261 發表於 2009-6-6 09:54 PM
系米真架?!!
入谷温人
lux1261 發表於 2009-6-6 09:54 PM
放啦。。。。 最多我拿第2啦
系米真架?!!
toyo88 發表於 2009-6-7 02:04
真!
mun2 發表於 2009-6-7 04:32
甘又唔好!
mun2 發表於 2009-6-7 04:32 AM
哈哈, 如果我放我將相出黎, 你冇得囉第二嫁! 哈哈哈!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
系米真架?!!
toyo88 發表於 2009-6-7 02:04 AM
toyo, 如果你放你 65 年前果將相, 都可能囉第二嫁, 因為 金金 真係好靚仔+有型呀~ ! 哈哈!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
讲咗咁耐,即系有人去放咪啊?
讲咗咁耐,即系有人去放咪啊?
vwwo 發表於 2009-6-7 11:21 AM
佢地得个字!! 看死佢地都唔敢放啦!!

讲就天下无敌!! 做就有心无力!!