返回列表 回復 發帖
is time to break 1000 楼咯!! 大家努力吧!!

上來偷懶一下
原帖由 comfit8 於 2009-1-15 01:33 PM 發表

歡迎 回來 。 等緊你開工 。。
我老细都出现佐,所以可能无早上甘得闲啦
原帖由 lhy92725 於 2009-1-15 01:35 PM 發表

Bad News
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 lhy92725 於 2009-1-15 01:35 PM 發表

甘就認認真真..唔好甘蛇啦....

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-15 01:34 PM 發表
is time to break 1000 楼咯!! 大家努力吧!!
无奈兄..你踩中...1000樓嘅話....獎金加倍...
囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
不如叫埋你老细一起吹水
原帖由 无印良品 於 2009-1-15 01:37 PM 發表

甘就認認真真..唔好甘蛇啦....

打算搞掂700楼先开工
原帖由 comfit8 於 2009-1-15 01:39 PM 發表
不如叫埋你老细一起吹水
我老细悟识打中文
原帖由 comfit8 於 2009-1-15 01:33 PM 發表

歡迎 回來 。 等緊你開工 。。
那现在开始咯。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 comfit8 於 2009-1-15 01:23 PM 發表

吃四川嘛辣火渦 ﹐ 以毒攻毒
你请客吃四川嘛辣火渦,我一定吃得下
原帖由 lhy92725 於 2009-1-15 01:39 PM 發表

打算搞掂700楼先开工
好事 ﹐好事 。 等夠鐘
原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-15 01:34 PM 發表
今天可以炸倒1000吗
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2009-1-15 01:40 PM 發表

那现在开始咯。。。。
开始吹水
原帖由 ngls 於 2009-1-15 01:40 PM 發表

那现在开始咯。。。。
...嘉嘉中午食咩饭?