返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 04:23 PM 發表

唔是已经决定去sunway嘛??
只衰野又话吾记得?

(淋两盆水比他清醒D吖吾该..)
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 04:23 PM 發表

唔是已经决定去sunway嘛??
sunway mentari知道吗? 后面有新起的店... 自助19.80每位... 你和2哥联络看要几点...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-30 04:28 PM 發表

只衰野又话吾记得?

(淋两盆水比他清醒D吖吾该..)
哈哈哈。。他已经痹了几日。。摇极他都唔醒啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-30 04:30 PM 發表
sunway mentari知道吗? 后面有新起的店... 自助19.80每位... 你和2哥联络看要几点...?
么店名啊??
唔是讲去缘吗?
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 04:31 PM 發表

哈哈哈。。他已经痹了几日。。摇极他都唔醒啊。。
你们联络了看几点,几个人给我知咯。 我早点去那里霸位... 因为晚了很难等位,我这样算可以了吧...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 04:32 PM 發表

么店名啊??
唔是讲去缘吗?
sunway menteri pula... wa tak tau bor..
原帖由 tingx2 於 2008-12-30 04:32 PM 發表

么店名啊??
唔是讲去缘吗?
哦... 是meh? 缘在那里的...? 我刚讲的很低下ka...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-30 04:33 PM 發表
你们联络了看几点,几个人给我知咯。 我早点去那里霸位... 因为晚了很难等位,我这样算可以了吧...?
哦。。咁我去睇下他地边个肯定的。。之后同你讲。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-30 04:33 PM 發表
organizer 又推掉了...
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-30 04:35 PM 發表
哦... 是meh? 缘在那里的...? 我刚讲的很低下ka...
么野好低啊??
缘是二哥讲的。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-30 04:39 PM 發表

organizer 又推掉了...
哈哈。。你由他啦。。
等他痹完,就有排他受。。
孫女我來這裡做X傳..好嗎?
原帖由 山棻爺爺 於 2008-12-30 04:53 PM 發表
孫女我來這裡做X傳..好嗎?
没问题啊。。。我家=你家啊。。爷爷。。

回應 tingx2 第 434 篇文章

好Lo 多個地方打等....