返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到.."今年聖誕我想要頸巾..可嗎.3.??

我要識人..好多好多的人唷-3-v
% y2 f( b* l5 I3 A& B+ n公仔箱論壇咁有冇人俾我識啊.3.??
  P: X3 [5 `# ]1 tos.tvboxnow.com好凍T^T快凍死了-口-""
公仔箱論壇2 I8 {7 l4 T8 `' I
唔知點解今年聖誕好想收頸巾.."" Z* o6 Y5 K9 w
要人手嬂的..買回來的..我不要.3.v
' M% q1 I' }8 M# w- lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲有我唔令..說令或SUPPORT..類似的留言不會回.."; G1 W4 S* _5 C0 x3 U
其他的都回..傾計的歡迎.."

! y0 S5 c5 |3 i/ s睇完POST唔留言的..永遠單身,,^_^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; y# D# ^2 R- q$ b

% V$ z6 V; u" Y9 ^公仔箱論壇
- ~  P) ~- k, U7 I+ w
7 X9 S" u1 L8 X7 B9 F8 atvb now,tvbnow,bttvb
* k. f, v2 l6 m* M' [, V# z/ c& l  [7 e8 ?% z( a; z5 H
呢度係自貼區喎
原帖由 JOEKER 於 2008-12-17 09:25 AM 發表 公仔箱論壇3 p# ~5 B- R" m7 g8 s7 O
呢度係自貼區喎
! l# y- b0 Q1 fos.tvboxnow.com對唷..不是貼自己的相的區嗎-__-??
啊。。。。。* y; v& W4 ?, q8 {: a
7 F* W0 D/ O0 ]# j$ N
what 's going on .......
人生不在乎得到什麼, 只在乎做過什麼!
wo。。。。睇唔到個樣
born to die
么都看不到....
原帖由 vamp 於 2008-12-17 05:13 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  f$ u- R: b/ }
啊。。。。。os.tvboxnow.com3 R2 N: p. s( E- u; V+ y

$ B) c) E- b7 F2 q' Awhat 's going on .......
+ ^2 {# [$ N5 ?+ {/ t1 S2 E/ ]什麼意思-_-?
原帖由 YUYUME 於 2008-12-17 05:14 PM 發表
7 ]) _5 O$ g: P4 n9 J5 ]: _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 wo。。。。睇唔到個樣
6 l( e1 `  R  t! {, {
多人回的話..遲一回加一些在動漫節的時候跟朋友一起影的相好了-_-
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-12-17 09:14 PM 發表
4 e+ y! r7 s9 G/ ?么都看不到....
/ q) O" `6 Y) N. K6 {, I整左頭..只看到半邊面-_-
你在post什么照片???
原帖由 金山脚下 於 2008-12-18 10:15 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb5 z2 i( E# o/ c
你在post什么照片???
os.tvboxnow.com( i* o# U# w7 S: q9 M
整左頭化左妝既相-_-
...后边果句话好毒
原帖由 355923273 於 2008-12-21 12:53 AM 發表
- ]2 I; Y' `$ n5 F...后边果句话好毒
tvb now,tvbnow,bttvb3 w) `1 V8 K. U4 j9 s: {
都冇人留CM-_-
我唔留都唔會變單身   xd
原帖由 MRS.鬼妹 於 2008-12-22 04:29 AM 發表
* s' ]7 p4 D% Z2 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我唔留都唔會變單身   xd
公仔箱論壇) j- B( H" O+ Q; C6 i/ Y3 V, x. d, L
點解-3-?