返回列表 回復 發帖

回應 Geai 第 366 篇文章

G gor gor 不愧喺少林高人,成日神龍見首不見尾

我就瞓嘅啦,今朝5點先返到屋企,日日都差唔多咁上下嘅啦,習慣啦
喵喵喵

回應 sweet_cherie 第 367 篇文章

你只旺財喺邊度啊?

請佢放心啦,我唔會同佢爭食嘅
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-27 07:41 AM 發表
G gor gor 不愧喺少林高人,成日神龍見首不見尾

我就瞓嘅啦,今朝5點先返到屋企,日日都差唔多咁上下嘅啦,習慣啦
me working ar   only can sneak sneak     but now alone in office lu  
原帖由 feimiao0 於 2008-11-27 07:43 AM 發表
你只旺財喺邊度啊?

旺財 sleeping  
我出來啦。。…^^
請問旺財同老鼠係......

回應 yang5301 第 372 篇文章

just finish drama ?
原帖由 feimiao0 於 2008-11-27 07:43 AM 發表
你只旺財喺邊度啊?

幫靚婆婆mickey看門口
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
羊羊頭先去咗邊樹呀, 唔見咗你嘅?
OMG !!! just have a chance online ja,
how come here comes crazy cat & crazy yang ga !!!
迪士尼樂園歡迎你
哎呀~~
唔記得同cherie say hi, 早晨呀!

回應 Geai 第 370 篇文章

原來喺同道中人。。。明白明白
喵喵喵
原帖由 bourget 於 2008-11-27 07:48 AM 發表
OMG !!! just have a chance online ja,
how come here comes crazy cat & crazy yang ga !!!
JuJu   happy holiday  
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-11-27 07:48 AM 發表
羊羊頭先去咗邊樹呀, 唔見咗你嘅?
現在吃耶

回應 bourget 第 377 篇文章

啊豬,去旅行都記得入嚟棒場,真比面
喵喵喵