返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-11-22 02:01 PM 發表
不好意思,头先在JCLai度比班女搞到

现在要去装身。迟点再来
我以为你玩到忘记了。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
miaomiao和fong终于都要白头鞋老,百年好盒,永結同性,早生龟子...
珍惜四人帮。。。
wow  bridesmaid ho pretty bor  
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-22 02:02 PM 發表

其實幾時入席?~~~~~~
i also dont know a......
i late jo dd~~congrats ar~~miao & cf
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-22 02:03 PM 發表
我要等到4点才可以bank in给你
want pay how many???
原帖由 chfong2 於 2008-11-22 02:01 PM 發表
不好意思,头先在JCLai度比班女搞到

现在要去装身。迟点再来
唔係嘛, 身為新郎哥, 仲未準備好, D客人黎緊啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-22 02:03 PM 發表
我要等到4点才可以bank in给你
靚姐子~~~要做幾多錢人情ga~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 chuu 第 49 篇文章

等一對新人ready
原帖由 manyiu 於 22/11/2008 13:57 發表

恭喜你們新婚之喜,  501305百年好合,
                                              永結同心!  501301

manyiu~~u r so pretty today~~
遲左tim.....

恭喜------------恭喜

放兩串炮掌先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-11-22 02:06 PM 發表

唔係嘛, 身為新郎哥, 仲未準備好, D客人黎緊啦!
你好美哦。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 tingx2 於 22/11/2008 14:01 發表

哈哈。。是变出来架。。
心弦都去选件衫。。
pig pig~~u have girll look
原帖由 tingx2 於 22/11/2008 13:58 發表

哈哈。。是猪精。。
哈哈。。是哦?总之美就可以了
原帖由 Geai 於 2008-11-22 02:07 PM 發表
等一對新人ready
o..... havent ready.....