返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-10 10:38 PM 發表
多谢。。多谢各位的祝福。。。多谢。。

多谢。。小米奇。。多谢。老四。啦啦仔。。多谢。阿大。。多谢。金仔。。

多谢`。。小白。。多谢`。。宝贝。。多谢。。你只猫。。多谢。。(蓝蓝)蓝云。。

多谢`。。fatty.... ...
哇。。。二哥。。。真是好久不见咯。。。
跑到哪里去玩啊。。。。

多谢。。小米奇。。多谢。老四。啦啦仔。。多谢。阿大。。多谢。金仔。。

多谢`。。小白。。多谢`。。宝贝。。多谢。。你只猫。。多谢。。(蓝蓝)蓝云。。

多谢`。。fatty....多谢。。多谢。。j师奶。。多谢。。猪猪。。。。真是多谢 miaomiao88 。多谢你的掌声。。

总之就多谢大家。。。。如果再有遗留的朋友。。请原谅。。真是抱歉。。

多谢各位的祝福。。。还有没祝福的朋友。。多谢。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-11 12:16 AM 發表

2哥,你真系笑死我啦!!几时同我闹下交醒神下?

今天我大日子,识do啦
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-11 12:16 AM 發表

你仲在生??!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-11-11 01:31 AM 發表

你仲在生??!!
3哥,收到利市啦!多谢吖!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-11-10 10:49 PM 發表

对不起。我一句补番了。。请原谅。。
一出来就要我踩你。。你。。。
原帖由 toyo88 於 2008-11-11 01:31 AM 發表

你仲在生??!!
哈哈。。二哥唔错啵。。连你都惹到出来。。
原来我同伟哥同一日生日,迟黎既祝福。。
伟哥生日快乐。。
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回應 wk.hoo 第 38 篇文章

我没份ga
马骝闭关~~